Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hol érdemes telefont rendelni...

Hol érdemes telefont rendelni netről?

Figyelt kérdés
Mennyire megbízhatók ezek az oldalak? Nokia lumia 520-at szeretnék, tmobilban 36ezer, azt sokkalom érte, s nincs is olyan színben mint amilyenbe én szeretném, hol érdemes venni?

2014. aug. 17. 20:56
 1/7 anonim ***** válasza:
mik közül lehet választani? új/használt? milyen jellegű oldalakra gondolsz?
2014. aug. 17. 22:52
 2/7 A kérdező kommentje:

[link]

Ezekre az oldalakra gondoltam:D ez kimaradt a kérdésből:D

2014. aug. 18. 14:50
 3/7 anonim ***** válasza:
78%

tulajdonképpen fele átvágás. vannak olyan webshop-ok, akik tök olcsón kínálják a telefont, te megrendeled annyiért, majd jön a telefon tőlük, hogy ne haragudj, de sajnos úgy nem lehet rendelni, viszont van egy kicsivel drágábbért ugyanaz a telefon, csak más garanciával vagy ilyesmit kitalálnak, lényeg, hogy a drágábbat vedd meg.

másik oka az olcsóságnak, hogy például lightbox-os, tehát csak a telefont kapod, és ha esetleg kellene töltő, usb kábel, headset, akkor az plusz pénz...

és persze ott a 3. az a legkevesebb, akik tényleg annyiért és azt adják, amit kinéztél.

2014. aug. 18. 16:17
 4/7 A kérdező kommentje:

Csak olyan oldalt nézek, ahol nem 5 vélemény van a boltról..hanem mondjuk több száz:)

S csak olyat nézek, ahol minden gyári tartozékkal együtt, egy éves garival kapható :)

2014. aug. 19. 00:56
 5/7 bp1985 ***** válasza:
Ha 1 év a garancia, az már gyanús, ugyanis az apple az egyedüli cég, aki 1 évet vállal csak. Az összes többi kettőt. Az 1+1 év megint gyanús, mert hivatalosan olyan sincs.
2014. aug. 20. 18:38
 6/7 anonim válasza:

Sziasztok!

Én is rendelnék telefont a netről.A vip-phone.hu-ra gondoltam szerintetek mennyire megbízhatóak?Előre is köszi a válaszaitokat. :)

2015. márc. 5. 10:49
 7/7 bp1985 ***** válasza:
amíg nincs baja a telefonnak, addig.
2015. márc. 5. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!