Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » LG G2 miniről vélemények?...

LG G2 miniről vélemények? Hasonló árban ennél jobb?

Figyelt kérdés

A g2 minit 68E-ért tudnám megvenni újonnan. Tapasztalatok ezzel kapcsolatban? Esetleg ilyen árban (maximum 80E-ért) ennél jobb?

Ha lehetne akkor indokokkal! Köszönöm!

2014. aug. 27. 22:45
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Szóval azt mondjátok, hogy nem éri meg a G2 mini?

És esetleg az S4 miniről vagy Optimus F6-ról vélemények?

2014. aug. 30. 18:29
 12/16 anonim válasza:

hát az s4 mini az jó végülis (bár csak dualcore)... A F6 meg egy "jó ajánlat"...tehát kihozták a maxot annyiból, amennyit kérnek érte, de semmi extra.

Meg most tényleg annyi, hogy neked mire van szükséged! Mekkora képernyőre, stb...mert oké, hogy neked mondjuk kell 4.5 inch legalább, de ha ekkora képernyöhöz csak 880x400 pixel van, az nem túl jó...

Meg azért legalább 1 GB RAM kell, hogy legyen egy androidos telóba.

2014. aug. 30. 19:56
 13/16 A kérdező kommentje:

Nekem az egyik legfontosabb, hogy az akksija jó legyen, és fél év után ne kelljen lecserélnem a telefont.

Internetezésre használnám általában, meg néha egy kis játék, szóval jó lenne, ha gyors is lenne.

A kijelző mérete igazából nem fontos, én 4,3" és 4,7" között szeretnék.

2014. aug. 30. 23:16
 14/16 anonim ***** válasza:
Akkor nem találsz jobbat nála... bár most találtam rajta egy hatalmas hibát.
2014. aug. 31. 00:30
 15/16 A kérdező kommentje:
Milyen hibát??
2014. aug. 31. 09:37
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem lehet egyszerre zenét hallgatni és Youtube videót nézni.
2014. aug. 31. 09:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!