LG G2 miniről vélemények? Hasonló árban ennél jobb?
A g2 minit 68E-ért tudnám megvenni újonnan. Tapasztalatok ezzel kapcsolatban? Esetleg ilyen árban (maximum 80E-ért) ennél jobb?
Ha lehetne akkor indokokkal! Köszönöm!
ez a G2 mini nekem nagyon nem tetszik. A képernyője nem jó eléggé, a kialakítása is olyan semmilyen. Nem lesz egy sikertermék...nem kell elájulva lenni tőle csak azért mert G2 van a nevében.
Vehetsz Alcatel Idol 2S-t, HTC Desire 816-ot, Xperia M2-t (bár annak is xar a képernyője), stbstb...
Az a Galaxy Express nem elég jó...egy senkiházi telefon azt mondanám...olyat kell venni, amivel látszik, hogy rendesen foglalkoztak, nem csak összedobálták ebből-abból...
Az L90 épp hogy elmegy, bár sztem az összes új L sorozatú LG silány. Nagyon rossz a fogása mindnek...és küllemre is egy szimpla szappantartó mindegyik
Meg azt se értem, hogy ilyen nagyobb képernyök hogyan lehetnek 960*540 felbontásuak! 4.5 inch felett én csak 720p-set vennék... Ezzel szembe meg emberek hanyattvágják magukat pl az Xperia M2-től is, ami ormótlan nagy telefon, de csak qHD képernyője van! Xperia SP is jobb nála!
Szerintem olcsóbb beletenni a telefonba egy 4 magos chipet, mint jobb képernyőt csinálni hozzá!
Vehetnél amugy Oneplus One-t, ami kb 80ezer (nem tudom mennyi lenne, mire behoznád magyarországra), de az egy csúcs telefon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!