Iphone 5s (32gb) ELŐFIZETÉS értelmezése (? )
A t-mobilenál azt írja NEXT XL díjcsomaggal:
-hogy a kezdőrészlet: 29.990ft ugye amit ott helyben ki kell fizetni,
-a törlesztése: 3990 ft, amit ugye minden hónapban ki kell fizetni két évig.
eddig értetettem is, de ott megállt a tudományom amikor azt írja,hogy Next XL 2 év 19990 Ft havi díj
most akkor ez még plusszba jön rá vagy mi? mert így kb fél millió forint jön ki végösszegben, annyit meg azért nem ér meg a telefon. nagyon örülnék egy segítőkész embernek aki kisegítene engem! előre is köszönöm
A havidíjat miért is számoltad bele teljesen a telefon árába? Azt korlátlanul tudod használni. Vagyis éjjel-nappal telefonálhatsz SMSzhetsz és nem fizetsz többet.
Sosem értettem azt a kicsavart logikát, hogy az előfizetés árát, miért számolják bele az emberek a telefon árába főleg az ájfónnál találkoztam ezzel a tökönszúrom magam logikával.
Ha veszek egy független telefont és ezt a díjcsomagot választom hozzá, akkor is ennyit fizetek és korlátlanul használhatom. Igen, van aki kihasználja. De nyilván nem te.
"olyan létezik, hogy nem kérem a korlátlan sms és internethasználatot?"
Hát az hol érné meg a szolgáltatónak...???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!