Telefont, de milyet? Bővebben lent!
Figyelt kérdés
Segítségeteket kérném.
Szeretnék új telefont vásárolni, mivel az előző (Galaxy S Advance) feladta a szolgálatot... javítása nem lenne olcsó.
Az első fontos kritérium, hogy jó minőségű képeket csináljon!
Fontos még, hogy hardverileg is összerakott legyen, ne akadjon, ne legyen lassú.
Min. 4"-os kijelzővel rendelkezzen.
(A telefon nálam munkaeszköz.)
Nézegettem az alábbiakat: S4 Mini, Sony Xperia Z1 Compact, LG G2 (bár a fotó minőségét lehúzták).
Akár HTC, Huawei is szóba jöhet.
Várom véleményeiteket!
Előre is köszönöm!
2014. aug. 25. 09:07
2/15 anonim válasza:
Én is azt írtam volna, amit az első válaszoló. De mindenképp Windows Phone legyen! Ha nincs rá akkora kereted, akkor meg Nokia Lumia 925.
3/15 anonim válasza:
Fentiek közül z1 compact.
De a nexus 5 vagy xiaomi mi3 is megéri
5/15 anonim válasza:
Lumia? Az a korlátolt gagyi rendszer?
Minek?
Z1 compact is jó ha tetszik a kis méret.
6/15 anonim válasza:
Ahhoz képest, hogy korlátolt rendszer, nekem nem hiányzik az Android.
9/15 anonim válasza:
Attol fugg mekkora kereted van telefont venni. A z1 compact a Sony-tol egy alomtelefon lehet, 20 megapixeles kamera eros hardver. Ha esetleg kevesebbet szeretnel ra alldozni akkor esetleg a ConCorde Smartphone 5005 keszulekje is jo lehet. 18(?) megapixeles a kameraja es dual sim-es, munkaeszkoznek kivallo lehet. Esetleg meg a OnePlus One telefont vagy a HTC M8- as telefont tudnam ajanlani. Remelem tudtam segiteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!