Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ebay-ról rendelni? Segitség?

Ebay-ról rendelni? Segitség?

Figyelt kérdés

szval én egy ihpone-t akarok.

Következő a kérdés, ha rendelek a tartozékok pl a töltőn a dugó olyan lessz mint nalunk? azaz a kettes? mert van ahol 3mas dugó van.

És az ebay mennyire megbizható?

Tapasztalatok? negativ/pozitiv

2014. aug. 24. 19:57
 1/5 anonim válasza:
87%
Amit onnan rendeltem megjött, de azért egy ilyen áru telefont biztos hogy nem rendelnék. Előre át kell utalni stb.
2014. aug. 24. 20:02
 2/5 Come back ***** válasza:
53%
Az Ebay híres közismert elfogadott cég. Megbízhatóbb, mint bármely magyar cég. Olyan dugaszt bármilyen műszaki boltban kapsz, ha mégis olyat küldenének, bár nem valószínű.
2014. aug. 24. 20:06
 3/5 anonim ***** válasza:
71%

az ebay egy vásártér, kereskedőkkel, akár mint itthon az olx, tehát a megbízhatóság nem az oldalon múlik, hanem akitől rendeled. az, hogy milyen töltőfej lesz, attól függ honnan rendeled...nyilván, ha az usából akkor us szabványút kapsz, és neked kell külön 500 Ft-ért itthon venni átalakítót.

egyébként én sem rendelnék ilyen értékben ebay-ről...kivéve, ha olyan biztosítást kap a csomag, hogy 100%-ban épségben ideér, és semmi dolgod nem lesz vele(vámügyintézés pl. ha fennakad, amire 98% az esély legalább), ekkor viszont nagyon kevés pénzt fogsz spórolni a kinti vásárlással, plusz ugye garanciád sem lesz rá, és még ezek után is bennevan az, hogy 1-2 dolog hibás benne...nyilván ezek után elkezdhetsz levelezni az eladóval, hogy vegye vissza, vagy adjon kártérítést...nyilván ha elvállalja, hogy visszaveszi, akkor neked kell visszaküldeni, ami megint jó drága, és buksz az egész dolgon 20-30ezer Ft-ot, és ugyanúgy nincs telefonod(most csak a legrosszabb eshetőséget vázoltam fel).

2014. aug. 24. 20:24
 4/5 anonim ***** válasza:
86%

Én kaptam mindkettőt! 2-set és 3-sat is.Gondolom biztosra mentek.

Az Ebay megbízhatóságával való kérdéssel viszont tele van az oldal.Böngészd át nyugodtan! :)

A vámra és áfára figyelj oda ha nem akarsz ráfizetni.

2014. aug. 24. 20:27
 5/5 Koplárovics Béci ***** válasza:
100%

"Következő a kérdés, ha rendelek a tartozékok pl a töltőn a dugó olyan lessz mint nalunk? azaz a kettes? mert van ahol 3mas dugó van. "

Megkérdezed az eladót, lehet kérdést feltenni, ha nincs részletezve, hogy milyen a dugója. USA-ból rendelve kb biztos, hogy nem az itt használatos lesz.

"És az ebay mennyire megbizható? "

Az e-bay, mint weboldal/elektronikus piactér megbízható. Az egyes eladók megbízhatósága meg változó. Nagy többségében megbízhatóak. Az értékelés meg arra való, hogy el tudd dönteni az eladó megbízhatóságát. Többezer eladásból 98% fölötti megbízhatóság, a nem pozitív értékelések között is inkább semlegesekkel, az jót jelent.

"Tapasztalatok? negativ/pozitiv"

Nekem pozitív. De: márkás/eredeti cuccot szinte biztos, hogy nem fogsz olcsóbban megkapni, mint itthon. Néha kifoghatod, de akkor se nyersz túl sokat. Pl egy USA-ból rendelt iPhone-ra a garancia az USA-ban érvényes, tehát oda kell visszaküldened, ha baja van, és onnan kapod vissza. És ha nem háztól-házig garival veszed (márpedig e-bayen az nem nagyon lesz), akkor az sokba fog kerülni. Ha azt látod, hogy egy iPhone itthon 250eFt, e-bayről távol-keleti eladótól meglenne tizedáron, az klón. Ezekre nem árt odafigyelni. Én nem biztos, hogy helyből egy drága készülékkel kezdeném a vásárlást...

2014. aug. 24. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!