Segítség! Erről az oldalról biztonságosan lehet rendelni?
Figyelt kérdés
Új telefont szeretnék venni, csak nem tudom hogy biztonságos e az oldal. Valaki aki innen rendelt tud segíteni? Vagy esetleg tudtok olyan oldalt ahol biztonságos? Erről az oldalról lenne szó: www.onlinemobilstore.hu2014. márc. 15. 15:14
1/3 anonim válasza:
Én nem rendelnék.
A cégkivonat szerint még 1 éve sincs bejegyezve a cég, a domaint is kevesebb, mint 1 éve jegyezték be, de ennek ellenére ezt írják magukról: "a szakmában több éve piacvezető webáruház"
Az elérhetőségnél nincs vonalas telefon, a telephelyen nem lehet őket felkeresni, mint írják, valszeg csak bérlik a székhelyet.
Ettől függetlenül, lehet, hogy minden rendben menne, de nekem nem tetszik a lódítás, hogy "több éve...".
Én a bonyodalmak elkerülése miatt csak olyan helyről szoktam rendelni, ahol személyesen is kapcsolatba lehet velük lépni vagy van helyszíni átvétel is.
2/3 anonim válasza:
nem ajánlom, emailben érdeklődtem.. le se szrtak.. az össes többi ilyen boltból rögtön válaszoltak
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm..csak iphone 5s-t szeretnék rendelni és olyan 180 ezer körül..h esetleg tudtok olyan oldalt és belinkelnétek azt nagyon megköszönném:)
2014. márc. 20. 19:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!