21/30 A kérdező kommentje:
Én is a samsungokat szeretem. az előző LG volt és már berepedt a képernyője pedig nem csinálltam semmi olyat vele
Nekem most samsung galaxy pocket neo-m van és nagyon szeretem. Eléggé masszív kis telefon
2014. aug. 22. 16:18
23/30 anonim válasza:
Teljesen magatol nem reped be a kijelzoje egy Lg-nek sem...Samsung pedig nem egy rossz telo, de nem lehet kijeleneteni hogy a legjobb...mondjuk egyikrol sem...max bizonyos szempontok szerint.
24/30 anonim válasza:
Szoftveresen a Samsung a legjobb, ahogy kijelzők szempontjából is. A Nokiák csinalják a legjobb képeket. Az LG rakja legjobban össze a telefonjait. A strapabírást nem tudom, de vagy Maxtron vagy Caterpillar.
25/30 A kérdező kommentje:
és a htc?
2014. aug. 23. 11:23
26/30 anonim válasza:
Az csak annak jó aki szereti a fémet, más előnye nagyon nincs.
27/30 anonim válasza:
"Szoftveresen a Samsung a legjobb, ahogy kijelzők szempontjából is." Nem akarom en blamalni a Samsungot de ezen a mondaton jot nevettem:)
28/30 A kérdező kommentje:
Most egy Akai glory G3 szeretnék... Vélemyény holnap menn3nk telot. venni és ezt néztem ki magamnak. Lécci segitsetek mert nem szeretnék szar telot venni
40000 ft lenne
2014. szept. 19. 19:03
29/30 anonim válasza:
HTC szar... csupa karc és repedés a képernyője, pedig nem ejtettem le pl. betonra ahol ez történhetett volna vele...
Sokszor lefagy, már a menü behozásánál is.
Számomra egyetlen előnye, hogy mivel BeatsAudio-s teló, nagyon jó a hangzása.
Tavaly októberi telefon, HTC Desire 200
szerintem is a Samsung a legjobb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!