12/30 A kérdező kommentje:
melyik apple-t ?
2014. aug. 22. 13:29
13/30 anonim válasza:
szerintem a Samsung nemgyárt valami jó mobilokat (ahoz képest hogy milyen drágák),a funkciói az idö múlásával elromlanak,elkezd lagolni,és eléggé karcolódnak is (én nemtudom milyen gorilla glass volt az s3-ban) akkor már inkább LG
15/30 anonim válasza:
Szerintem a Samsung :) az alkalmazások jók, könnyen kezelhető telefon, sok modellt készített már, így biztos megtalálod a legszimpatikusabbat :) És ritkán fagy le, általában hosszú ideig működik, valamint eléggé törésálló :D Nekem is samsungom van, és mivel ügyetlen vagyok, elég sokszor eldobtam már, de még mindig kiválóan működik :)
Tehát szerintem ez a legjobb, sosem cserélném le más márkára,amennyiben tartja az általam leírtakat :)
Az Apple viszont egy kaki... legalább is számomra..
16/30 Kromosome válasza:
Én most Sony Xperia Z2-t nyújzok, és ahhoz képest, hogy nehezen találtak magukra, az utóbbi kettő Xperia modell kiválóra sikeredett. Nem mondom, hogy a Sony a legjobb márka, de a jelenlegi csúcstelefonok közül a Z2-t gondolom a legjobbnak.
17/30 anonim válasza:
Én LG G2 Minit hasznalok egy ideje és bevallom úgy érzem hogy korabban kellett volna valtanom. Nem állítom hogy az LG a legjobb marka de rengeteget fejlődött a hírhedt Optimus One és tarsai óta. A középkategóriában egyértelműen az első.
19/30 anonim válasza:
Nekem a nokia lumia jött be! :-)
20/30 anonim válasza:
Samsung.Már a 4. Samsung okostelómat nyúzom.Egyikse volt soha szervízben még.Nagyon megbízhatóak szerintem.Kövi telóm is Samsung lesz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!