Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » BlackBerry Z10 vagy Sony...

BlackBerry Z10 vagy Sony Xperia SP melyiket vegyem meg?

Figyelt kérdés

2014. aug. 21. 22:45
 1/6 anonim ***** válasza:
SP
2014. aug. 21. 22:49
 2/6 Wadmalac ***** válasza:

Akármennyire Sony-kedvelő vagyok és android-párti, a teszt elolvasása után közel sem vagyok biztos benne, hogy egyértelműen az SP a jobb választás.

Nem tudom ,hogy a Blackberry alkalmazásválasztéka tudja-e közelíteni az androidos palettát, meg hogy hétköznapi használatban mennyi gondot okozhat az esetleges inkompatibilitás az androidos eszközökkel, de elsőre egyáltalán nem tűnik rossz vételnek ez a kütyü.

Az SP előnyére a jobb kijelző, a valószínűleg nagyobb alkalmazás-választék és a nagyobb akku írható, de a Blackberry sok egyéb finomsága tompíthatja ezeket a hátrányokat.

Ha én állnék készülékvásárlás előtt, erősen gondolkodóba esnék. Már csak azért is, mert nem egy minden második kézben látható tucatportékáról van szó és valószínűleg nem is a presztízsértéke sarkallhat a megszerzésére.

2014. aug. 22. 09:34
 3/6 anonim ***** válasza:
Az SP-n nemrég egy frissítéssel rengeteget javítottak. Szerintem azzal jobban jársz :)
2014. aug. 22. 09:52
 4/6 A kérdező kommentje:
Nagyom szépen koszonom a válaszokat :)
2014. aug. 22. 11:01
 5/6 anonim válasza:
mivel a blackberry 10-es oprendszerében futnak az androidos alkalmazások is, ezért nem kérdés, hogy melyiket válaszd. mindenben jobb a sonynál
2014. aug. 24. 15:01
 6/6 Wadmalac ***** válasza:

#5:

Igaz, bár nem minden fut. A Google-bázisra támaszkodó illetve az android speciális rendszerrészeit használó appok nem mind működnek rajta.

Ettől függetlenül tényleg nagyon vonzónak tűnik ez a Blackberry. Mondom ezt annak ellenére, hogy alapvetően android- és Sony-párti vagyok.

2014. aug. 26. 07:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!