BlackBerry Z10 vagy Sony Xperia SP melyiket vegyem meg?
Akármennyire Sony-kedvelő vagyok és android-párti, a teszt elolvasása után közel sem vagyok biztos benne, hogy egyértelműen az SP a jobb választás.
Nem tudom ,hogy a Blackberry alkalmazásválasztéka tudja-e közelíteni az androidos palettát, meg hogy hétköznapi használatban mennyi gondot okozhat az esetleges inkompatibilitás az androidos eszközökkel, de elsőre egyáltalán nem tűnik rossz vételnek ez a kütyü.
Az SP előnyére a jobb kijelző, a valószínűleg nagyobb alkalmazás-választék és a nagyobb akku írható, de a Blackberry sok egyéb finomsága tompíthatja ezeket a hátrányokat.
Ha én állnék készülékvásárlás előtt, erősen gondolkodóba esnék. Már csak azért is, mert nem egy minden második kézben látható tucatportékáról van szó és valószínűleg nem is a presztízsértéke sarkallhat a megszerzésére.
#5:
Igaz, bár nem minden fut. A Google-bázisra támaszkodó illetve az android speciális rendszerrészeit használó appok nem mind működnek rajta.
Ettől függetlenül tényleg nagyon vonzónak tűnik ez a Blackberry. Mondom ezt annak ellenére, hogy alapvetően android- és Sony-párti vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!