Akinek Xperia Z1-e van, legyen szíves elolvasni és segíteni?
Nem ártana megcsinálni a szoftverfrissítést.
Töltsd le a pc companiont a számítógépre és hajrá.
Ui:
Kb minden ilyen teló ennyit bír, főleg, ha agyonnyomkodod mivel új...
szia
szerény véleményem a zoom -ot telefonon el lehet fejeteni kivéve + optika, de akkor már veszek normális fényképezőt, az aksi meg idővel jobb lessz, vagyis észrevettem h. tovább birja(nekem is feltűnően gyorsan merült igaz terhelés alatt :P ). 3000 mAh aksi van benne ugyh. a töltési idő sem lessz 3 perc, kivéve ha veszel hozza gyorstöltőt és kb 1500 mA körül fogja majd tölteni. Fagyást nemészleltem volt h. aplikáció leállt de a ramja televolt már csak ha 100 MB ram lehetett üresen kikapcs bekapcs és kész.
Nekem eddig egyszer fagyott le, igaz akkor 10percig se kép se hang, agyvérzés kerülgetett... Nekem majdnem két hónapig tartott mire megtanultam használni a kamerát normálisan. ;) az akkut illetőleg, ha okosan használod a staminát, automata fényerőt, stb akkor bírni fogja :)
Nekem egyetlen bajom, hogy melegben a szilikon tokkal viszonylag megelszik, de így sem cserélném el még 10db galaxy fos akármennyire sem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!