Doogee GD800 Valencia vagy GD350 Pixels éri meg jobban?
Először is DG350 és DG800. Háát... Inkább a DG800. Nekem dg350 van de jobban megéri a dg800.
De javaslom még a DG310-et és a DG580-at (bár az még nem kapható)
A GD310 már kint van kemény kb 90 dolláros árával, de kicsi a kamerája és 5"hoz képest szar a felbontása szerintem bár ár/értékbe megérheti.
Szerinted mért jobb a 800-as mint a 350-es?
Telefonként, és eddig is kínai telefont használtam, semmi bajom velük, az MTK proci meg még tetszik is mert a mobiluncleval lehet állítgatni is. Szóval kedved utolsó válaszoló kérlek más topicban kezd a szítást az ilyen telefonokkal szemben. Itt ez van és kész.
Előző válaszolóknak pedíg köszi a tippeket nézegetem is ezeket.
Viszont: nem szeretnék 5" vagy feletti telefont mivel nekem már az túl nagy lenne(régebben volt atab5ösöm) inkább valami jobb max 4,3-4,7ig.
Ebbe még más is bele tartozik nem csak a "DG"(látod már jól írtam!!!!) széria hanem pl: Xiaocai X9S, Jiayu 2F,talán elephone p6i(de ez már megint 5"), Infocus M310 (bár a dizájn nem tetszik, viszont eléggé erősnek nézem)
Annyi a kitételem legfőképp tényleg 5inch alatti legyen,1 giga rammal és egy normális kamerával, lehetőleg 4 magos teló.
További válaszokat is szívesen fogadok ebben a témában viszont szkeptikusok vagy akikben rossz érzést kelt a kínai telefon tudat az menjen fikázzon máshol.
Már hogyne lehetne kapni 580-ast? (Rossz helyen keresed.)
A gond inkább az, hogy látom a kamera fontos neked, az meg zsengébb, mert csak 5-ös, és nem 8-as.
Az eddig általad elmondottak alapján szerintem a GD800-as.
A Jiayu G3c az egy átgondoltabb formaterv, igényesebb darabnak tűnik, de élből jóval drágább, kisebb a másodlagos kamerája, kevesebb a memóriája, és vehetsz hozzá európai töltőt, mert eredetileg nem európai piacra szánták. Ugyanakkor nyilvánvalóan jobb a képminősége, mivel kisebb méret nagyobb felbontással párosul.
Én azért rászagolnék egy JIAKE JK730 -ra.
nem sokkal drágább, és 1.7-es 8 magos proci... :-) épcsak 5" amit kevésbé kedvelsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!