Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Doogee GD800 Valencia vagy...

Nittyke kérdése:

Doogee GD800 Valencia vagy GD350 Pixels éri meg jobban?

Figyelt kérdés
Vagy ha esetleg tudtok egy hasonló árkategóriájú kínai telót ami szerintetek jobb megírhatnátok. Kizárólag ilyen telefonok èrdekelnek szóval az okoskodók kímèljenek ha èrtelmileg ès tartalmilag nem tudnak hozzá szólni.

2014. aug. 21. 21:59
 1/10 anonim ***** válasza:

Először is DG350 és DG800. Háát... Inkább a DG800. Nekem dg350 van de jobban megéri a dg800.

De javaslom még a DG310-et és a DG580-at (bár az még nem kapható)

2014. aug. 21. 22:09
 2/10 A kérdező kommentje:

A GD310 már kint van kemény kb 90 dolláros árával, de kicsi a kamerája és 5"hoz képest szar a felbontása szerintem bár ár/értékbe megérheti.

Szerinted mért jobb a 800-as mint a 350-es?

2014. aug. 21. 23:21
 3/10 anonim ***** válasza:
NEM GD, HANEM DG!!!!!!!!! MÁR LEÍRTAM AZ ELŐBB IS!!!!
2014. aug. 22. 00:17
 4/10 A kérdező kommentje:
oké, na fáradt vagyok, de most kérdésre is tudsz válaszolni értelmesen?
2014. aug. 22. 00:30
 5/10 anonim ***** válasza:
A kettő közül valencia. De jobban jársz a kissme-vel(dg580)
2014. aug. 22. 00:38
 6/10 anonim ***** válasza:
Telefontként akarod használni, vagy ajtótámaszként?
2014. aug. 22. 02:29
 7/10 A kérdező kommentje:

Telefonként, és eddig is kínai telefont használtam, semmi bajom velük, az MTK proci meg még tetszik is mert a mobiluncleval lehet állítgatni is. Szóval kedved utolsó válaszoló kérlek más topicban kezd a szítást az ilyen telefonokkal szemben. Itt ez van és kész.

Előző válaszolóknak pedíg köszi a tippeket nézegetem is ezeket.

Viszont: nem szeretnék 5" vagy feletti telefont mivel nekem már az túl nagy lenne(régebben volt atab5ösöm) inkább valami jobb max 4,3-4,7ig.

Ebbe még más is bele tartozik nem csak a "DG"(látod már jól írtam!!!!) széria hanem pl: Xiaocai X9S, Jiayu 2F,talán elephone p6i(de ez már megint 5"), Infocus M310 (bár a dizájn nem tetszik, viszont eléggé erősnek nézem)

Annyi a kitételem legfőképp tényleg 5inch alatti legyen,1 giga rammal és egy normális kamerával, lehetőleg 4 magos teló.

További válaszokat is szívesen fogadok ebben a témában viszont szkeptikusok vagy akikben rossz érzést kelt a kínai telefon tudat az menjen fikázzon máshol.

2014. aug. 22. 07:28
 8/10 anonim ***** válasza:
Valencia. Erős aksija van, 13 mpix kamera, android 4.4. A pixelsre meg majd lesz valamikor 4.4 és gyengébb a kamerája. És a valencia-nak van hátul érintője. És stílusos a színes hátlapok is. Bár a pixels-zem is nagyon szép.
2014. aug. 22. 09:45
 9/10 A kérdező kommentje:
és nagyobb a felbontása és a ppi-je is a kijelzőnek, bár még egyenlőre mindíg a valencia a nyerőbb. Kivéve ha lesz raktáron leakciózva Jiayu G3c
2014. aug. 22. 13:01
 10/10 anonim ***** válasza:

Már hogyne lehetne kapni 580-ast? (Rossz helyen keresed.)

A gond inkább az, hogy látom a kamera fontos neked, az meg zsengébb, mert csak 5-ös, és nem 8-as.

Az eddig általad elmondottak alapján szerintem a GD800-as.

A Jiayu G3c az egy átgondoltabb formaterv, igényesebb darabnak tűnik, de élből jóval drágább, kisebb a másodlagos kamerája, kevesebb a memóriája, és vehetsz hozzá európai töltőt, mert eredetileg nem európai piacra szánták. Ugyanakkor nyilvánvalóan jobb a képminősége, mivel kisebb méret nagyobb felbontással párosul.

Én azért rászagolnék egy JIAKE JK730 -ra.

nem sokkal drágább, és 1.7-es 8 magos proci... :-) épcsak 5" amit kevésbé kedvelsz.

2014. szept. 14. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!