Sony Xperia Sp vagy Sony Xperia M2?
Emberek, ti miről beszéltek?
Az SP SZOFTVERESEN KUKA.
3 hete vettem, lefrissítettem, 4.3 fut rajta, ennél újabb nincs.
naponta/2 naponta újra kell indítani. Nem működik rajta a skype,viber telefonhívás, bevittem a szolgáltatóhoz, (T-mobil) azt mondták az összes SP ilyen, várni kell a 4.4-re, mert nem működnek a Void' alkalmazások.
A hátlapi,előlapi kameráról meg nem is beszélnék.
Higgyétek el, hogy NEM öröm ilyeneket írni a telefonomról, amit 2 évig még fizetek, és jelenlegi állapotában nem tudom, hogy milyen jogon merik egyáltalán forgalmazni...
Aki mást mond az SP-vel kapcsolatban, az még nem használta, a SONY is kijelentette, hogy SZAR a szoftver.
Tévhit, jelenleg nincs 4.4 SPre... jött ki egy bugfix vagy két hete, de minden hibát nem oldott meg.
Örülök annak, hogy ha egy SPt a tulajdonosa hibátlannak itél meg, mi még mindig több százat javítunk hetente (és nem feltétlenül ügyfél erroros dolgokat, hanem pl. hibás touch van tucatszámra naponta...)
Valóban nincs gari arra, hogy az M2 frissítés hibátlan lesz, de a jelzett fixek száma már önmagában pozitív. Azt, hogy milyen új hibákat fog generálni, majd meglátjuk idővel.
Ja, hogy csak SP-re? Én meg csak úgy magára az Androidra írtam, hogy van újabb, a 4.4! :D
Amúgy SP-hez hasonló árkategóriában és tudással még a Motorola Moto G, LG Optimus L9 II, LG G2 Mini vagy Xiaomi Redmi 1S - ezek még a normális fajták!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!