Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sony xperia m-nek nyitható a...

Sony xperia m-nek nyitható a bootloader? (t-mobile)

Figyelt kérdés
Van egy sony xperia m tipusu telefonom t-mobilos a készülék és úgy hallottam hogy csak a gyári független telóknak lehet kinyitni a bootloadert de ha belépek a service menüben akkor a rooting statusnal az van írva hogy bootloader unlock allowed:yes akkor most ki tudom nyitni a bootloadert? Ja és hogyha sikerül akkor ha visszaállítom a telefont sony update servicevel akkor marad a gari?(csak ebben nem vagyok biztos a többit meg tudom csinálni)
2014. aug. 21. 12:55
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Na most itt vagyok a developer.sonymobile-on kérte az imei számot beírtam most tölt lefelé egy Android SDK programot eddig jól csináltam?
2014. aug. 21. 16:02
 12/13 A kérdező kommentje:
Most tölti a fastbood driver-t
2014. aug. 21. 16:06
 13/13 Wadmalac ***** válasza:
Nos?
2014. aug. 22. 08:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!