Nem sz*mét az ilyen?
Figyelt kérdés
Tegnap visszavittem a telefonomat a szolgáltatóhoz, ugyanis folyton kidobja a mikro SD memókártyámat - amit egyébként nem volna szabad neki. A hapsi akit kifogtam ezzel a problémámmal, közölte - elég bunkó stílusban - hogy hát ez tuti, hogy a memókártya hibája, mert csak azzal a memókártyával működik rendesen, amit náluk veszek, meg hogy hát végülis felküdheti, de értelme nem sok van, mert 99%-ban biztos, hogy azzal az elemzéssel jön vissza, hogy a memókártya a hibás. Megnéztem a neten, hogy mit is kínálnak a telómhoz, és csodák csodájára ugyanolyan kártyát adnának hozzá, mint ami nekem van. Ezt most csak szemétkedésből csinálhatta, mert már annyira unta magát? Jó én megértem, hogy el kell tudni adnia a szolgáltató cuccait, de miért hazudozik össze-vissza?2010. jan. 15. 09:35
1/9 anonim válasza:
Manapság nem kötelessége érteniük az embereknek ahhoz, amivel foglalkoznak. Ha egyáltalán fogalma van arról, hogy milyen memóriakártyák vannak a piacon (nem fogadnék rá), akkor is valószínűbb, hogy rögtönzött valami indokot.
Meg egyébként is meg kellett volan kérdezni, hogy valahol kikötötték-e, milyen memóriakártyát használhatsz a telefonhoz, mert ha nem, az már a vásárló megtévesztése.
2/9 A kérdező kommentje:
amikor megvettem a telefont 3-4 hónapja, sehol sem közölték velem, hogy milyen memóriakártyával lehet használni, ezért is nem vettem újat, hanem azt használom, ami eddig is volt
2010. jan. 15. 09:51
3/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ (egyébként) :)
2010. jan. 15. 09:52
4/9 anonim válasza:
hát félig van igaza, lehetett volna kedvesebb, de tényleg fel kell küldeni vizsgálatra és valószínűleg neki lesz igaza. nem ő a szOmét, hanem a rendszer.
5/9 anonim válasza:
Én sem ott vettem a memoriakártyámat, mint ahol a telefont. Szerintem a telefonoddal van baj. Menj vissza és ha megint ahhoz a pasihoz kerülsz, kérd el a felügyeleti szervük nevét címét és fordulj oda. Tapasztalatból mondom (írom), hogy elég, ha megemlíted neki, ő megijed és intézkedik, ahogy kell. Vagy kapásból a szolgáltató weboldalán a felsőbbhöz/központhoz fordulsz. A lényeg az, hogy nem kötelezhetnek arra, hogy náluk vegyél bármilyen tartozékot a telefonodhoz.
6/9 A kérdező kommentje:
azzal még semmi probléma sincs, hogy fel kell küldeni a központba, hogy megnézzék, de azzal már igen, hogy majdhogynem tuti, hogy azzal a papírral küldik vissza, hogy vegyek másik kártyát, mert ami van az nem jó...
2010. jan. 15. 11:24
7/9 anonim válasza:
Ha a kártyával van baj, akkor fordulj oda ahol vetted. Ahol én vettem, ott foglalkoznak az ilyen jellegű panaszokkal. Van számlád/blokkod? Kapásból nem volt jó? Vidd vissza az üzletbe.
8/9 anonim válasza:
:):)
Nekem is volt hasonló gondom a mobilnetem stick jével, kb egy hónap múlva jöttem rá hogy vmi apró pöcökkel erősebben meg kell nyomni befelé a kártyát és akkor fog beakadni a helyére!
Próbáld ki!!!
Ha pedig újra benyomod akkor pedig kijön..
9/9 anonim válasza:
Én pl gyufaszál végével csináltam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!