Iphone 5S-re ezek megvannak? Lehet hülye kérdés, de ha nemtetszik nem válaszolsz.
Opera Mini
Messenger
Ask.fm (alkalmazás)
Zsemblámpa
És ezek ha vannak rá INGYENESEK?
Mindegyik van (felteszem FB Messengerre gondoltál), és mindegyik ingyenes. De külön zsemlámpára nincs szükség, mivel iOS7-től már az operációs rendszer része, az ActionCenter-ből elérhető.
Nem kell elhinni azt, hogy _minden_ fizetős iOS-en, rengeteg az ingyenes app.
Igen fb Messenger-re.
De kajak belém beszélik mert gyk-n olvasgattam és "appstore-ba nagyon sok a pénzes app" meg "az appstorba minden szarért fizetni kell" És tudnál nekem olyan játékot mondani ami nagyon jó (szerinted) lehet nem egy az izlésünk de azért mondanaá pár tényleg topp Ingyenes játékot?
Amugy köszi és ment a zöld pacsi :DD
Így van, Infinity Blade 1-2, Carmageddon pl. így van meg nekem is, egy petákot nem fizettem.
A használható Androidos cuccok sem ingyenesek, annó költöttem rá párezer Ft-ot, mire használható appokat találtam.
Mindkét platformon elterjedt az, hogy "ingyenes" a játék, aztán majd ha játszani is szeretnél vele, alkalmazáson belül fogsz vásárolni. Undorító, de ezt egyiknél sem tudod megkerülni.
Amúgy meg ami fizetős, az nem olyan drága. A legdrágább szoftver, amiért fizettem, az egy VoIP kliens volt, valami 5-6 euró... viszont _tényleg_ működik, ellentétben az ingyenes kliensekkel.
Az Operával amúgy iOS-en nem érdemes szüttyögni, minden, nem Safari böngésző lassabb (szándékosan), mint a gyári.
Ezen az oldalon sokan hangoztatnak olyat, amit bár személyesen nem tapasztaltak, hallottak valahonnan, s igazságként propagálják, mert kedves számukra.
Én nem igazán szoktam játszani (telefonomon most konkrétan nincs is játék), de anno Cut the Rope-ot megvettem 1 euroért, és ahogy nézem, azóta drágult. Ahogy említették, többször akcióznak alkalmazásokat, Cut the Rope is volt már ingyenes 1 éve, ezekről az akciókról vagy iPhone-os fórumokon, oldalakon értesülhetsz, vagy pl AppShopper honlapról: [link]
Ez a nem túl szép honlap hasznos tud lenni:)
#5: "Az Operával amúgy iOS-en nem érdemes szüttyögni, minden, nem Safari böngésző lassabb (szándékosan), mint a gyári."
Csak a JavaScript teljesítménye rosszabb a UIWebView-nak, a gyári Safarinak, és iOS8-tól ez a limitáció is meg fog szűnni. Opera Mini legnagyobb erénye ugyanakkor a csökkentett adatmennyiség (illetve szinkronizáció desktop Operával), ezzel pedig most sem lesz problémája.
Köszönöm az értelmes válaszokat.
Akkor az jó, most már sokkal jobban iPhone felé huz a szivem, tudom sokan a "tulárazott divatcikk, meg sokan menősködéből veszik" szövegekkel jönnek de én személy szerint jókat hallotam a apple termékeiről. azaz 5S ről mer az 5nél sok a hiba. Meg igy hogy soksoksok ingyenes app/játékvan igy már is jobb, nem vagyok nagy játékos mert nem sokat játszok de néha előveszem én is. Opera meg azért lényeges mert Andrioidoson is olyan van és már évek óta azt használom, megszoktam és nekem nagyon megbizható kis app :) Köszi a válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!