Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ezen milyen játék futna el?

Ezen milyen játék futna el?

Figyelt kérdés
Szeretnék vásárolni egy Nokia Lumia 520-at de a 512mb ram nem fog befolyásolni a játékoknél?(pl.Subway Surf)vagy inkább UK-ből hozzassak be egy 525-at?
2014. aug. 18. 10:33
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Xperia L-et soha!!! Én pont arról váltottam. Sorolom az indokot:

-A kijelző napfényben semmit sem ér, nem lehet elolvasni egy normál szöveget rajta, ha rásüt a nap.

-Szintén a kijelzőhöz kapcsolódik, hogy olyan játékon nem lehet játszani, amihez 2 vagy több ujj kell, mert olyan bugos, hogy csak az egyiket érzékeli. Itt egy videó: https://www.youtube.com/watch?v=4TTTd1-b0MY

tehát FPS játékokkal lehetetlen játszani.

-Nem ér semmit az 1gb ram, mert úgy telepakolja minden hülyeséggel, hogy egy Chrome-ot nem tudsz a háttérben futtatni, mert újratölti az összes oldalt (nem hagyja bent a memóriában). A zenelejátszó random kilép.

-Nem1x volt olyan, hogy egy hívást nem tudtam felvenni, mert befagyott.

-A hátlap recseg, a kijelző gyűjti a koszt.

-Az integrált gomboknak (vissza,home,váltó) köszönhetően az appok 90 százalékánál nem lehet egy videót teljes képernyőben lejátszani (kivéve a hivatalos YouTube app).

-A kamerának több másodperc kell, hogy elkészítsen egy képet, szóval kb 5ms-el hamarabb kell lenyomni, hogy egy mozgó tárgyat lefotózz.

Ez mind saját tapasztalat. Nekem Android szóba se jöhet 1-2 évig. Most egy Lumia 820-at használok, mondanom sem kell, hogy 1000x jobb. Egyedül az Xperiának a Zenei része a jó (Walkman) és nagyon jól szól az alap fülese.

2014. aug. 19. 10:19
 12/17 anonim ***** válasza:
Akkor vegyen Xperia Sp-t.Igaz drágább pár ezer forinttal,de ennek semmi baja.
2014. aug. 19. 10:59
 13/17 A kérdező kommentje:

1.Nem nekem kel hanem a fiamnak akarok Telefont venni!

2.Max 40Ezret szeretnék rá szánni.

3.Találtam egy nagyon jó telót:Jiayu G2F

( [link]

4.Ettől jobb nincs ebben az ár kategóriában!

2014. aug. 19. 11:08
 14/17 anonim ***** válasza:
Olyat meg végképp ne vegyél! Ezekkel a kínai vackokkal csak a szívás van. Ismerősöm is rendelt már kínából, nem győzte garanciáztatni, mert valami mindig szétment benne. Akkor már inkább 520.
2014. aug. 19. 13:45
 15/17 anonim ***** válasza:
Igaz amit a fölöttem szóló írt.Ráadásul ezekre még magyar garancia sincs,szóval vissza kell küldeni kínába.Az meg költséges,illetve akár több hónap is lehet,de minimum egy.
2014. aug. 19. 14:30
 16/17 A kérdező kommentje:

[link]

Itt zinte mindenki elégedett é ez képzeljétek el nem rossz kínai hanem brand(brand=olyan minőségü kínai mint a samsung(a samsung a koreai és szinte ugyan ott vannak szal akkor az is kínai...)

2014. aug. 19. 20:54
 17/17 anonim ***** válasza:
de a samaung világmárka.Van szervíz az egész világon.Ez a névtelen cucc csak kínában van.Ha ez elromlik,mert minden elromlik, drágább lesz az oda vissza út drágább lesz mint a telefon.Meg 2 hónapig ott lesz.
2014. aug. 19. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!