Ezen milyen játék futna el?
Xperia L-et soha!!! Én pont arról váltottam. Sorolom az indokot:
-A kijelző napfényben semmit sem ér, nem lehet elolvasni egy normál szöveget rajta, ha rásüt a nap.
-Szintén a kijelzőhöz kapcsolódik, hogy olyan játékon nem lehet játszani, amihez 2 vagy több ujj kell, mert olyan bugos, hogy csak az egyiket érzékeli. Itt egy videó: https://www.youtube.com/watch?v=4TTTd1-b0MY
tehát FPS játékokkal lehetetlen játszani.
-Nem ér semmit az 1gb ram, mert úgy telepakolja minden hülyeséggel, hogy egy Chrome-ot nem tudsz a háttérben futtatni, mert újratölti az összes oldalt (nem hagyja bent a memóriában). A zenelejátszó random kilép.
-Nem1x volt olyan, hogy egy hívást nem tudtam felvenni, mert befagyott.
-A hátlap recseg, a kijelző gyűjti a koszt.
-Az integrált gomboknak (vissza,home,váltó) köszönhetően az appok 90 százalékánál nem lehet egy videót teljes képernyőben lejátszani (kivéve a hivatalos YouTube app).
-A kamerának több másodperc kell, hogy elkészítsen egy képet, szóval kb 5ms-el hamarabb kell lenyomni, hogy egy mozgó tárgyat lefotózz.
Ez mind saját tapasztalat. Nekem Android szóba se jöhet 1-2 évig. Most egy Lumia 820-at használok, mondanom sem kell, hogy 1000x jobb. Egyedül az Xperiának a Zenei része a jó (Walkman) és nagyon jól szól az alap fülese.
1.Nem nekem kel hanem a fiamnak akarok Telefont venni!
2.Max 40Ezret szeretnék rá szánni.
3.Találtam egy nagyon jó telót:Jiayu G2F
( [link]
4.Ettől jobb nincs ebben az ár kategóriában!
Itt zinte mindenki elégedett é ez képzeljétek el nem rossz kínai hanem brand(brand=olyan minőségü kínai mint a samsung(a samsung a koreai és szinte ugyan ott vannak szal akkor az is kínai...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!