Ezen milyen játék futna el?
Figyelt kérdés
Szeretnék vásárolni egy Nokia Lumia 520-at de a 512mb ram nem fog befolyásolni a játékoknél?(pl.Subway Surf)vagy inkább UK-ből hozzassak be egy 525-at?2014. aug. 18. 10:33
1/17 anonim válasza:
Nekem volt lumia 520-am, megbízható és gyors telefon. Amikkel én játszottam(kb olyan szintű mint amit te írtál) azok szaggatás nélkül elmentek rajta.
2/17 anonim válasza:
De, sajnos nem fog minden játék menni. pl a Subway surf sem, a gt Racing 2 sem.
3/17 anonim válasza:
Úgy értettem, hogy el sem fog indulni, nem lesz ott az áruházban, mert alapból le van korlátozva, hogy csak 1 gb vagy a felett jelenjen meg/menjen.
4/17 A kérdező kommentje:
Akkor 525?Azon minden zökkenés mentesen elfut?Ja azt elfelejtettem írni hogy a Dead Tigger hogy futna rajta?
2014. aug. 18. 10:41
5/17 A kérdező kommentje:
Értem.
2014. aug. 18. 10:42
6/17 Saavedro válasza:
"Akkor 525?Azon minden zökkenés mentesen elfut?"
Igen. De am már Lumia 520-on is elfut az SS
7/17 A kérdező kommentje:
Akkor most 520-an is fut?????
2014. aug. 18. 13:03
8/17 anonim válasza:
Dead tigger nincs is Wp-re.
Vegyél egy sony xperia L-t vagy sp-t. Azokon fut minden akadás nélkül.
9/17 A kérdező kommentje:
Igen-Igen de nekem már volt droidos telóm (nem egy) és soha többé!akkor a dead tigger kilőve akkor majd azt tabon játszok.
2014. aug. 18. 15:13
10/17 anonim válasza:
Csak az alsókategóriás androidos telefonokkal kell szenvedni.Egy xperia L-ben krait magos cpu, és 1gb ram van, illetve adreno 305.Ez 1-2 évig neked BÁRMIT el fog vinni , amit a playstore-ban találsz,de még jobb, hogy mivel az android nyíltabb,letöltheted amit akarsz, nem kell még fizetned sem.Pl nova 3, modern combat 3-4-5 Real racing 3.Ilyenekkel egy lumia 520-al az életbe nem játszhatsz.Nekem Xperia Sp-m van.Összesen 60 k-ért vettem függetlenül újonnan.Ha gondolod elküldöm az oldalt ahonnan vettem, vagy pár képet is csinálhatok a telórol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!