Miért írja azt ki a telom, hogy nincs elég hely?
Pedig a belső tárhelyen található 24,00 MB.
A kártyán pedig 3,08 GB. Egyik este vettem észre hogy nem tudtam letölteni egy alkalmazást pedig a hely megvolt.... Letöröltem a pout úgy így azt írta ki utána már a pout sem tudtam vissza tölteni..
1. Nézd meg, hogy a memóriakártya rendesen a helyén van-e, már nálam is előfordult, hogy valamiért elmozdult /hogyan, azt nem értem, mert olyan kis rugós szerkezet tartja a helyén ,no de mindegy is.../
2. Nézd meg, hogy a telod hova menti a dolgokat. Lehet, hogy az nincs jól beállítva.
3. Lehet, hogy az egyik letöltésnél benyeltél valamilyen kéretlen alkalmazást, sajnos telefonok is lehetnek vírusosak...
Egyébként ha van a közelben telefonos bolt, akár szaküzlet, akár szerviz, erre biztosan tudnak válaszolni, nem kell érte fizetned sem. Aztán persze lehet, hogy komolyabb a baj, azt ők meg fogják mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!