Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Segítség meghülyült a telefono...

Segítség meghülyült a telefonom! Miért írja ki, hogy megtelt a tárhely és nincs hely az üzenetek fogadására?

Figyelt kérdés
Samsung S5160-as telefonom van. Azt írja, hogy kevés a hely, már töröltem elemeket pedig 190MB-ban 186MB van és még így is kint van a bal felső sarokban egy lemezke. Ha belépek a Messengerbe, akkor kidob, Facebookba eleve be se lép, mert azt írja, hogy töröljek elemeket a működtetéséhez. Ez akkor jött elő, amikor messengerbe több képet is küldtem, hogy a képek a gépemen is meglegyenek. Ma pedig folyamatosan jelzi, hogy töröljek üzenetet, mert megtelt. Ma töröltem kb. 10 ember üzenetét, ami kb. 40 üzenetet jelent és még így is jelzi. Ha belépek mondjuk a galériába, akkor kilépked néha. A gépre nem tudom menteni az adatokat, mert nem hagyja... pedig sok fontos dolog van benne... Mit csináljak? :(

2014. aug. 8. 18:40
 1/1 A kérdező kommentje:
Bocsánat, S5360 :)
2014. aug. 8. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!