Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia Lumia 520 problémák....

Nokia Lumia 520 problémák. Valósak? (Részletek alul)

Figyelt kérdés

Sziasztok! Viszonylag olcsón 35-40 ezer Ft-ért szeretnék új okos telefont venni. Szinte a legtöbb helyen a Nokia Lumia 520-t ajánlották és ahogy utána néztem, nekem is megtetszett. Viszont több helyen is olvastam, hogy vannak apró idegesítő hibái. Olvastam, hogy pl. nem jelzi ki a nem fogadott hívást, nincs rajta hangszínszabályzó (elég sokat utazok és közben mindig zenét hallgatok, szóval aránylag fontos infó ez számomra), illetve többen írták, hogy hívás indítás közben, amíg nem veszi fel a hívott fél, sötét a képernyő és nem tudják megszakítani a hívást.

Ezzel kapcsolatban szeretnék egy-két választ, esetleg jelenlegi vagy volt 520 használóktól, illetve azoktól, akik ismerik a modellt, hogy ezek valósak-e és, hogy tényleg ennyire megéri-e ennyiért ez a telefon? Esetleg, ha tudtok ennyiért jobb alternatívát, azt is szívesen fogadom.

Előre is köszönöm!

2014. aug. 15. 23:48
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs ismerőseim között Nokia-s, és ahol próbáltam üzletekben kipróbálni a készüléket, ott annyit engedtek, hogy bekapcsoljam és a lencsék méretét színét változtathassam, egyéb próbálgatást nem engedtek.
2014. aug. 17. 21:23
 12/15 anonim ***** válasza:
Nekem ezen hibák egyike sem jelentkezett, 4. hónapja van ez a telefonom. Szerintem még a WP7 volt annyira kiforratlan, hogy ilyenek előfordultak, azóta sokkal gördülékenyebb a rendszer.
2014. aug. 18. 13:37
 13/15 A kérdező kommentje:
Értem, köszi! Egyébként kártyafüggetlen telefonon is gond nélkül elérhető minden wp8.1 frissítés ugye?
2014. aug. 19. 19:39
 14/15 anonim ***** válasza:
igen
2014. aug. 19. 20:42
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2014. aug. 21. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!