Aki ezt a Samgung Galaxy S2-es problémát meg tudja oldani, azt hálám üldözni fogja! (? ) Részletek lent. Foggalmam sincs mi lehet a baja.
Van egy Samsung Galaxy S2-es telefonom. Körübelül 2hete vettem használtan. Előző tulajdonosa nagyon vigyázott rá TELJESEN karcmentes stb. tehát jó állapotu volt.
Most kb 2 napja azt csinálja, hogy ba akarom kapcsolni és kb 10 mp mulva lefagy. Az akkumlátort lehet csak kivenni. Amikor tölteni akarom akkor még a töltés is lefagy. Egész nap töltőn volt de csak az akkumlátor jelét irta ki és hogy tölt de a körbe forgó jel is lefagyott. tehát tölteni sem lehet. Amikor még tökéletesen ment kb 5 napja akkor azt irta ki, hogy sérült SD kártya. Arra gondoltam lehet valami zárlatot csniált a telefonban vagy nem tudom. Nagyon örülnék ha valaki tudná mi lehet a baj. :(
Sajnos gyári adatok visszaállítását nem tudok csinálni mert lefagy. (Azért köszi hogy próbáltál segiteni)
A telefon szervízt pedig megnézem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!