Telefonrendelés ebayről, segítség!?
Sziasztok!
Ebay-ről szeretnék samsung galaxy s3-at rendelni, de nem értem valamit .
Miért ilyen nagy az árkülönbség eközött a 2 hirdetés között?
Mit jelent a "Sprint" kifejezés az olcsóbbnál?
Ti rendelnétek telefont ebayről? Vagy ha már rendeltetek, milyen tapasztalataitok vannak?
1. [link]
2. [link]
1. Valamilyen hiba okán visszakerült a gyárba, ahol javították, ellenőrizték.
"
Manufacturer refurbished
“Excellent 7.5 out of 10 Cosmetic Condition with normal scratches and wear around the phone and"
És ezt terhelo még 20-30Dollár szállítási költség.
2. Gyári új, díjmentes szállítással.
ad 1: Itt a Google fordítása:
Kiváló 7.5 out of 10 Kozmetikai állapot normális karcolások és a kopás körül a telefon és a képernyő. Nem nehéz jelei használat körül a telefon. Remekül működik nem kérdés egyáltalán. Készen áll a Sprint aktiválás és használat.
Ki hogy látja, én kockáztató típus vagyok, bőven megéri.
Jónéhány >100D rendelésem volt, sok apróság mellet, a nagyokkal semmi gond nem volt, Tabletek, Navigátorok, Mobiltelefonok úgy összesen 10.
Apróságokkal már igen, (SD kártya 32GB röhej 2300-ért, de persze 3000 alatt volt jó is közte).
Aztán telefon alkatrész: érintő képernyő vagy 4, törött helyett hátlap, hangszóró, akku stb.
Volt, hogy nem jött meg, pénzt visszakaptam, aztán 2 hónapra megjött, de mindig valamilyen szinten nem ért nagy veszteség.
Nekem bejött, bár most magas a dollár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!