Online telefonrendelés? (többi lent)
Mivel olyan telefon után vágyakozom, amit a kedves itthoni szolgáltatók már nem forgalmaznak, így online vásárlásra kényszerültem. Azonban nem igazán vagyok tisztában azzal, hogy melyek a legmegbízhatóbb helyek, hol érdemes?
Találtam 2 potenciális oldalt; ujgsm.hu és emag.hu
Az ujgsm-en az 1 év AS garancia nem tudom mit takar, egyébként rendben lenne. Illetve... amit még nem tudok; jár a telefonnal bármilyen tartozék? Elsősorban akkumulátor töltőre és USB csatlakoztatóra gondolok.
Aki esetleg tudna nekem olyan megbízható oldalt ajánlani, ami árusít BlackBerry Z10-es típusú készüléket, azt előre megköszönöm. A hangsúly nálam a garancián lenne, illetve, hogy minden nemű gyári tartozék a dobozban legyen.
Köszönöm.
Azt nem tudom még, hogy az eMAG-nál mennyi időn belül szállítják ki a telefont. Tudom, hogy ingyenesen kiviszik, de mikorra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!