Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » 45E max milyen androidos...

45E max milyen androidos telót vegyek?

Figyelt kérdés
Használtat vagy újjat? Csak játékra, netezésre és általános felasználásra használnám! Ja és csak LG és Sony érdekel mást nem veszek! Eddig a 4X HD gondolkodtam sonybol nem tudom melyik érné meg új vagy használt na szóval?
2014. aug. 14. 23:19
 1/10 anonim válasza:
25%
Szerintem sonyt ne vegyel mert eddig 2volt nekem mindegyik elromlott belső hiba miatt meg baratnom is utalja mert neki is szarakodik csomoszor. LGbe vannak szepek meg jók is de ha meggondolnad magad a samsungok nagyon jok!pontosan nemtudom most az egyik tok jo lg típusát de ha nemfelejtem el holnap megirom
2014. aug. 14. 23:46
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Picivel többért a Motorola Moto G nagyon jó választás lehetne.
2014. aug. 15. 01:01
 3/10 Smittes ***** válasza:
100%

[link]

Itt láthatod a mobilaréna bemutatóvideóját, részletes tesztjét:

[link]

https://www.youtube.com/watch?v=humHiqeGUzQ&list=UUzlxYxlDo6..

2014. aug. 15. 05:10
 4/10 anonim ***** válasza:
48%
Hát ilyen árban Sony-ból az Xperia L a legjobb, az LG-t nem tudom hogy gondoltad, mert a 4X HD legolcsóbban is majdnem 70 ezer, 45 ezerért max. használtan kapsz! De ha újat, akkor Optimus F5 vagy Optimus L70.
2014. aug. 15. 10:21
 5/10 anonim ***** válasza:
24%

Moto G, bár újonnan 53k-tól a legolcsóbb Expansys-nál, de megéri még ezt hozzárakni, nem bánnád meg.

Ha ez sok akkor a Redmi 1S lenne a 2. legjobb választás, de azt a pár ezret én már inkább hozzáraknám ami hiányzik a Moto G-hez.

2014. aug. 15. 11:42
 6/10 anonim ***** válasza:
75%

Igen LG Optimus 4X HD-t 45-ért kaphatsz de használtat. Viszont én egy ilyen telefont használok már másfél éve teljessen megvagyok vele elégedve.

Miden pik-pak müködik rajta,nagyon gyors az egész,minden játék kitünően fut rajta.

Kijelzőlye is gyönyörű.

Egyszóval szerintem nagyon megéri.

2014. aug. 15. 16:43
 7/10 A kérdező kommentje:

és milyen adnorid van rá?

jött már ki rá friss.?

2014. aug. 15. 22:12
 8/10 anonim ***** válasza:
Moto G. Már egy ideje megkapta a legújabb 4.4.4-et
2014. aug. 15. 22:13
 9/10 anonim ***** válasza:
75%

Mire?

4X HD-ra Android 4.1 a legújabb, és nem is lesz rá már újabb.

Moto G az meg gyakorlatilag egy Nexus, a KitKat-et a Nexus 5 után 2-3 nappal már meg is kapta, nagyon gyorsan kapja a frissítéseket, és sokáig is, Android L is fog rá jönni, ami egy másik 50 ezres telefonról sem mondható el.

2014. aug. 15. 23:41
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy mennyire igaz, de azt olvastam anno, hogy a 4X HD-nek van egy olyan gyári funkciója, hogy rányomsz, és máris frissíti az Android aktuális legújabb verziójára.
2014. aug. 16. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!