Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen androidos telefont...

Katoonene kérdése:

Milyen androidos telefont vegyek, ha gps lenne a legfontosabb szempont?

Figyelt kérdés

Hali!

Pár év után leváltásra kerül megboldogulni készülő készülékem. Kimondottan androidos telefont szeretnék helyette, ésszerű áron, mivel véleményem szerint 2 maximum 3 év múlva úgy is cserélem, mert valami baja lesz, semmi értelme 100 ezer felett vennem.

Szempont, hogy pl. egy Igo megbízhatóan fusson rajta, ha ezt tudja nyilván tudom majd használni netezni, face, viber, stb. Nem kell, hogy vigye a játékokat, körülbelül 4-6 rá fog kerülni, amivel jó ha havonta 1x játszok majd(poker, aknakereső)

Eddig a

Samsung S7275 Galaxy Ace 3 tűnik befutónak, bár nem értek hozzá, azt néztem, hogy a GPU: Adreno 305 ennél a telefonnál a legmagasabb, még a 20 ezerrel drágább Samsung i9195 Galaxy S4 mini is ezt a motort használja a telefonjában, viszont a RAM erősebb.

Egyébként szempont a 4 col, nem akarok 4.5-5 colos átmérőjűeket.

A kérdés: a gps stabilan fog futni az ace 3-on, vagy milyen 4 colos alternatívát javasoltok (ha valami világmegváltó jónak tűnik jöhet 4.3 is max) mondjuk 70 ezerig max.

Kösz a válaszokat!

2014. júl. 19. 08:35
 1/7 anonim ***** válasza:

androidon nekem az igo nem vált be, navigon viszont nagyon

1giga ram legyen a telefonban

ha a stabilitás fontos vegyél használtan iphone és törd fel

2014. júl. 19. 09:23
 2/7 anonim ***** válasza:
A Motorola Moto G-vel milliószor jobban jársz mint ezekkel a hulladék Samukkal
2014. júl. 19. 09:29
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha be tudsz valallni egy nagyobb kijelzot, akkor szerintem is jobban jarsz a Moto G-vel. Nekem eleg hamar kap jelet a Gps, szamomra is az egy fontos dolog es eddig okesan teszi a dolgat.
2014. júl. 19. 15:33
 4/7 A kérdező kommentje:

Megnéztem, egy 4.3-mas kijelző is kényelmes lenne számomra.

Megnéztem a 2 kapható Motorolát, csábító, hogy ugyanaz a motor 4 magos. De. Az egyik fix 8 gb-s, a másik 16 gb-s. A 8 gb ha levonjuk, hogy nem pontosan 8 Gb, illetve az android méretét, el nem tudom képzelni, hogy kényelmesen elférjek, ugye telepítek majd valamilyen navigációs szoftvert, 2014-ben nem biztos, hogy arra terveznék, hogy 3 évig legyen 1-2 giga helyem.

A 16 gigás már nagyobb, de ebben az árban csak bővíthető, erősebb telefonok vannak.

Azért köszi..

2014. júl. 20. 09:30
 5/7 anonim ***** válasza:
Kb. 6,5-7 GB a felhasználható tárhely. Ez bőven elég nagyobb méretű Navigációhoz + bőven marad még hely
2014. júl. 20. 10:14
 6/7 anonim ***** válasza:
A 16 gigas araban bovithetot kapsz, de erosebbet nem. Amugy meg van 4g-s micro sd-s Moto G is, ami szinten kijon 70-bol.
2014. júl. 20. 12:01
 7/7 anonim ***** válasza:

[link]

Moto G 16GB tárhellyel. Ez megeszi az Ace 3-mat

2014. júl. 20. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!