Milyen androidos telefont vegyek, ha gps lenne a legfontosabb szempont?
Hali!
Pár év után leváltásra kerül megboldogulni készülő készülékem. Kimondottan androidos telefont szeretnék helyette, ésszerű áron, mivel véleményem szerint 2 maximum 3 év múlva úgy is cserélem, mert valami baja lesz, semmi értelme 100 ezer felett vennem.
Szempont, hogy pl. egy Igo megbízhatóan fusson rajta, ha ezt tudja nyilván tudom majd használni netezni, face, viber, stb. Nem kell, hogy vigye a játékokat, körülbelül 4-6 rá fog kerülni, amivel jó ha havonta 1x játszok majd(poker, aknakereső)
Eddig a
Samsung S7275 Galaxy Ace 3 tűnik befutónak, bár nem értek hozzá, azt néztem, hogy a GPU: Adreno 305 ennél a telefonnál a legmagasabb, még a 20 ezerrel drágább Samsung i9195 Galaxy S4 mini is ezt a motort használja a telefonjában, viszont a RAM erősebb.
Egyébként szempont a 4 col, nem akarok 4.5-5 colos átmérőjűeket.
A kérdés: a gps stabilan fog futni az ace 3-on, vagy milyen 4 colos alternatívát javasoltok (ha valami világmegváltó jónak tűnik jöhet 4.3 is max) mondjuk 70 ezerig max.
Kösz a válaszokat!
androidon nekem az igo nem vált be, navigon viszont nagyon
1giga ram legyen a telefonban
ha a stabilitás fontos vegyél használtan iphone és törd fel
Megnéztem, egy 4.3-mas kijelző is kényelmes lenne számomra.
Megnéztem a 2 kapható Motorolát, csábító, hogy ugyanaz a motor 4 magos. De. Az egyik fix 8 gb-s, a másik 16 gb-s. A 8 gb ha levonjuk, hogy nem pontosan 8 Gb, illetve az android méretét, el nem tudom képzelni, hogy kényelmesen elférjek, ugye telepítek majd valamilyen navigációs szoftvert, 2014-ben nem biztos, hogy arra terveznék, hogy 3 évig legyen 1-2 giga helyem.
A 16 gigás már nagyobb, de ebben az árban csak bővíthető, erősebb telefonok vannak.
Azért köszi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!