Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nem tudom lecseréljem-e a...

Nem tudom lecseréljem-e a sony-mat egy iphone-ra? Vagy esteleg hogy mi lenne jobb nála?

Figyelt kérdés
Már eléggé elhasználódott és nem nagyon tudom hogy milyet vegyek

2014. aug. 11. 16:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
És a Nexus 5 mitőé jobb.
2014. aug. 12. 19:20
 12/13 A kérdező kommentje:
hát nem néz ki rosszul:D még átgondolom:)
2014. aug. 12. 19:39
 13/13 anonim ***** válasza:

nexus 5 mivel jobb? az, hogy független gsmboltból 16gb-osat 90-100ért már lehet kapni, mivel a Google "telefonja" a legfrissebb androiddal rendelkezik, nézd meg a nexus 4-eket még mindig egész jól futnak, nekem Nexus 5-öm van és jó pár hónap alatt egyszer sem volt, hogy akadt volna

Galaxy s4 már "régi" modell és annyira nem is jó, felvágásra talán talán, de akkor arra már inkább egy iPhone :DD

a LG G3-mat is lehet venni, de az is legalja a 135-140

még picit fényezném a nexust, nem hiszem, hogy bárki is panaszkodna egy nexus telefon/tablet miatt mert tényleg nagyon jól összevannak rakva, nexus 5 kinézete szerintem egy nagyon szép letisztult, nincsenek rajta felesleges gombok, pl előlapon az égvilágon nincsen semmi még márkanév sincs :D hátulján van és az se csillivilli

egyébként a kérdésedre válaszolva kérdező, én sonyt nem vennék többet mert 3 éve vettem a sonymat és nagyon nagy csalódás volt, persze az újabbak már jobbak a felsőkategóriások meg elképesztőek, de én akkor sem vennék , túl sok modellt adnak ki és nem tartják annyira az árukat.

2014. aug. 14. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!