Az 520as lumiával (legolcsóbb Lumia) semmi gond nincsen az ég világon. Ha megnézed ezeket az elavult samsungokat, meg azt ott egy abszolút használható telefont adnak. Ismerek több embert is, akinek 520as lumiája van, de senki sem utálja közülük. Ilyen Samsung Galaxy Ace, Y meg társairól viszont csak rosszat halottam eddig a tulajdonosaiktól. Mint ex Ace tulajdonos személyes tapasztalatommal én is csak erősíteni tudom a negatív véleményt.
2014. aug. 11. 16:02
12/38 anonim válasza:
És ki fizet azért hogy szidjad a Samsungot?
2014. aug. 11. 16:50
13/38 Saavedro válasza:
Te vagy az, aki nagyon hypolod, nem veszed észre? Azt a kérésemet, hogy írjál érvet, egyenesen ignoráltad és ahogy látom, nagyon szeretsz a széllel szembe pisilni.
2014. aug. 11. 17:21
14/38 anonim válasza:
Ne legyél már ennyire nehéz felfogású, könyörgöm! Mi a fenét érveljek azon hogy még nem láttam akadni vagy lefagyni? Azt ne indokoljam meg hogy miért zöld a fű?
2014. aug. 11. 18:08
15/38 Saavedro válasza:
Ez a baj, látod? Hogy magadból indulsz ki, Te vagy a világ közepe és a te nézőpontod az objektív mérce. Ha valamit nem láttál, az nincs is, hiába van tele minden fórum azzal, hogy mennyire szar ez a telefon.
"Amilyen Lumiát ilyen áron kapsz, az meg a WP-t utáltatja meg veled egy életre szóval ugyanott vagyunk." - na ezt indokold meg például, kérlek. Miben jobb a Galaxy Pocket Neo mint a Lumia 520?
2014. aug. 11. 19:33
16/38 anonim válasza:
Tudod mit jelent az hogy ilyen áron? A Lumia 520 kb. 20000 forinttal drágább.
2014. aug. 11. 19:52
17/38 Saavedro válasza:
Miért, a Galaxy 5000 forintba kerülne? nem hinném...13-15.000 Ft-ba fáj, ami eszméletlenül sok érte. Tudod, a telefonoknál az ÁR/ÉRTÉK arányt kell nézni...Lumia 520-at kapsz már 20.000ért is. Erről is írjam le részletesen, hogy mennyivel jobb, mint a Samsung?
2014. aug. 11. 19:57
18/38 anonim válasza:
Kímélj meg tőle. Inkább linkelj új Nokia Lumia 520-at 20000 forintért.
Oké, mondhatod, 3000el drágábban találtam csak, azóta kivették az akciós kártyás konstrukcióból sajnos, ezt nem néztem. De erre azt mondom, hogy még mindig csak 8-10k-val drágább, viszont 3szor jobb, konkrétan minden téren.
2014. aug. 11. 20:33
20/38 anonim válasza:
Jobb, elismerem, de semmiképpen sem kerülhet annyiba mint a Pocket Neo.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!