most szeretnék venni, de pár embertől hallottam, meg olvastam is, hogy nem lehet rajta elférni! nekem amire kéne : Zene, képek, videók, és néha egy film. de ezek nem egyszerre persze
szívesebben vennék 5s-t de annak nagyon magas az ára!
2014. aug. 10. 14:30
12/22 anonim válasza:
Igenis el lehet férni a 8gb-on ,nekem is ennyi a tárhely a telefonom . Ha nincs letöltve sok felesleges szemét a telefonodra ,amit igazából soha nem is használsz ,elég lehet . Átlagfelhasználónak ,aki nem akar legújabb játékot a telefonjára ,megannyi zenét ,és videót annak megfelel a 8gb . Én például a fényképeket sem a telefonon tárolom ,ami olyan azt megosztom ami meg nem ,az megy a laptopra majd onnan a külső vinyóra .
2014. aug. 10. 16:42
13/22 b95 válasza:
Persze, el lehet férni rajta, ha kb. semmit nem tartasz rajta, csak 1-2 dolgot, de akkor meg mi a fenének okostelefon?
2014. aug. 10. 18:09
14/22 anonim válasza:
attól lesz okos hogy van rajta 50giga szemét?
vegyél egy NAS-t
2014. aug. 10. 22:18
15/22 b95 válasza:
Nyilván nem, de ahhoz, hogy rendesen kihasználja a képességeit egyszerűen kevés a 8 GB. felrak 1-2 nagyobb játékot, lő pár képsorozatot, felrak pár albumnyi zenét, és kész, betelt a tárhely.
Azért ez így eléggé kompromisszumos megoldás.
Persze, megoldható, hogy minden „felesleges dolgot” gondosan kitöröl a tárhelyről, de annak meg a világon semmi értelme, ha ott van a telefon „üresen”. Akkor meg minek egyáltalán egy ilyen telefon??
2014. aug. 10. 22:37
16/22 anonim válasza:
8 gb -os iphone-om van .. nem azért vettem ,hogy felrakjak rá több albumnyi zenét ,meg pöpec játékot . :D Kinőttem már abból a korból !!!! Zenehallgatásra és játékra nem adnék ki ennyi pénzt az f...ság ! Ha hiszed ha nem én értelmesen ki tudom használni a készülék képességeit ennyi tárhellyel is ! 33/F
2014. aug. 11. 06:28
17/22 anonim válasza:
Nekem is ilyen van már március óta. Nekem van pár app, 100 fotó, meg 51 zeneszám, és most van rajta 2 giga szabad hely. Egyébként ha nem töltesz filmet meg nagy méretű játékokat, akkor elég neked a 8 giga is. Ha nem akkor lehet venni iphone 5c/s 16gb, az már többre elég.
2014. aug. 15. 11:36
18/22 b95 válasza:
#16: Vagyis a hardver képességei javarészt teljesen kihasználatlanok. Maximum 5%-át használod ki a hardvernek, ha csak zenét hallgatsz, meg 1-2 dolgot csinálsz. Hát azzal aztán marhára kihasználod. :D
Ezek szerint még csak tudatában sem van annak, hogy mire képes az, amit a kezedben tartasz. :D
2014. aug. 15. 12:24
19/22 anonim válasza:
Te nagy okos ! Nem mindegy neked mire használom a telefonomat ?! Nem tartozom neked elszámolással miért iphone készülékem van .de tèny ,nem azért vettem hogy kockuljak rajta ..meg állandóan bömböljön a zene a fülemben ,es a buszon ritmusra "dobaljam " a fejem iphone/al a kezemben ,mert szerintem az állati gaz :D . Kinőttem mar abból a korból ,hogy a számitógépes /telefonos játékok jelentsenek kikapcsolódást .
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!