Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ti hogyan hordjátok magatokkal...

Ti hogyan hordjátok magatokkal az okostelefont?

Figyelt kérdés

Ugye, nem túl régen, még az okostelefonok ideje előtt, csak beraktam a zsebbe, és kész. Lehetett akármilyen szűk a ruha, rövid vagy hosszú nadrág, elfért benne. Mehettem a munkahelyre, a kertbe kapálni, a gyerekkel dúrhattam a homokozót, kifesthettem a szobát, mosogathattam a konyhában, soha, semmi baja nem esett, nem kellett félnem, hogy elhagyom, vagy ellopják.

Most meg? Nagy batár telefon, zsebbe nem fér be, ha mégis, kényelmetlen, ezért mindig kénytelen vagyok táskát cipelni magammal. Félek, hogy valami baja lesz.

Sokszor látom, hogy fiatalok mindig a kezükben viszik, mintegy mutogatva, hogy milyen kütyüjük van. Nekem ez picit visszás.

2014. aug. 8. 22:27
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

# 10, pontosan!

Ezért írtam: "6"-tól fölfelé..."

2014. aug. 9. 22:15
 12/12 anonim válasza:
Csak az a baj, hogy a noi farmereknek kicsi a zsebuk.
2014. aug. 10. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!