Miért menő az iPhone?
Figyelt kérdés
2014. aug. 8. 07:21
11/14 anonim válasza:
ja. A kamerája nem az hogy nagyon szép képet csinál de nagyon gyorsan
12/14 anonim válasza:
ha az menő hogy még a nagy Iphone 6 is hardveresen megeggyezik egy galaxy S2-vel vagy gyengébb..vicc :D
13/14 anonim válasza:
Nekem iPhone 5s-em van. Nem menőbb a többi telónál. Ugyanolyan.
Én amúgy nem ezt akartam de végül iPhone lett :)
Nincs vele gond az biztos, csak drágább mint a többi, de én se újat kaptam, az anyámét örököltem. Az a jó benne h sok tok van iPhone 4-re és 5-re is. És ez benne a jó, mer' imádom a tokokat.
14/14 anonim válasza:
12-es futtass le egy tesztprogramot egy 5S-en és egy s2-n, és ha ugyanaz jön ki, akkor adok egy pacsit...pont az olyanokkal van gond, mint te, akiknek addig tart a hardverismeret, hogy hány magos a processzor meg hány giga ram van benne...aztán kész...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!