Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért menő az iPhone?

Miért menő az iPhone?

Figyelt kérdés
2014. aug. 8. 07:21
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
33%
mert te azt mondod...meg még sokan. a telefon egy használati tárgy. egy tárgy onnantól kezd menő lenni, hogy nagy körülötte a hype-olás, ami nem a gyártó marketingje elsősorban, hanem az ilyen fogyasztói visszajelzés. ha néha xy nem mondaná azt, hogy az iPhone menő, akkor csak olyan normális emberek vennék, aki tényleg használni vennék, és akik felvágásból, azok elkerülnék, mert a kutya nem foglalkozik vele, ha neki is az van. szóval ha bánt, hogy valami menő, akkor ne hívd annak, és nem lesz az.
2014. aug. 8. 08:54
 2/14 anonim ***** válasza:
22%
Az én szememben semmivel sem több egy Galaxy Mininél.
2014. aug. 8. 08:56
 3/14 anonim ***** válasza:
3%
Nem menőbb, mint más okostelefon, csak sokan szeretnek menőzni vele! Azért, mert nagyon drága, azt hiszik van is olyan jó, pedig az Árát egyedül az Apple márkanév nyomja fel, de a tudása csak annyi, mint egy kb. 50 ezer Ft-os Androidosnak!
2014. aug. 8. 10:09
 4/14 anonim ***** válasza:
27%
valakinek itt nem tetszik az igazság...:D 1. voltam.
2014. aug. 8. 11:11
 5/14 A kérdező kommentje:

húhúú :D

Én még nem is értékeltem egyik választ, de az én véleményem, hogy jó meg minden, de azért nem ér meg annyi pénzt amennyiért kínálják. A Tárhelyről ne is beszéljünk. Egy kisebb vagyont elkérnek azért, hogy több dologgal tudd telepakolni, miközben egy 2 dolláros chipen múlik az egész. Volt már iPhone-om, még a kezdetekben, de a mostani SONY-k felé nagyon elkezdtem nézelődni :D

Vannak ezek a z,z1,z2. Na ezek nekem nagyon tetszenek, mert vízállóak :O

2014. aug. 8. 13:37
 6/14 anonim ***** válasza:
40%
Jó az ízlésed, az Xperia Z2 az egyik legjobb Androidos!
2014. aug. 8. 16:58
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Én nem állítom ,hogy menő .. Bár sokan sajnos tényleg azért vesznek ilyen típusú telefont ,akár klón-ban is ,hogy kitűnjenek vele :D .. pedig egyáltalán nem válik többé vele az ember attól,hogy ilyen készüléket birtokolhat ! Én elvoltam iPhone nélkül ,nem éreztem leküzdhetetlen vágyat ,hogy birtokoljak egyet .Aztán úgy alakult ,hogy a közelmúltban kaptam egy iPhone -t ajándékba . Tényleg tökéletes készülék ,nagyon-nagyon szeretem ... de nem vagyok vele több ,mit azelőtt voltam . ;)
2014. aug. 9. 06:19
 8/14 anonim válasza:
szerintem egyáltalán nem menő az iPhone. Nekem iPhone 5S van... Én használni VETETTEM ANYUÉKKAL nem pedig menőzni. ,,Ha iPhone-od van akkor menő vagy'' Én pedig nem érzem magam menőbbnek mint amilyen voltam a Samsung galaxy xcoveremmel. De nem értem a Samsung galaxy S5 miért nem tesz menővé? Szerintem az sokkal jobb mint az iPhone 5. Amiért a telefonod hátulján van egy alma amiből ki van harapva attól te nem leszel menő.........
2015. júl. 9. 09:36
 9/14 anonim ***** válasza:
Húgom is épp a napokban rákattant az iPhone-ra. Sony Xperia -je van (sima M), T-Mobile-nál van előfizetése, és a honlapjukon meglátta, milyen kedvezményes előfizetés van, akár váltással együtt is a 4s-re, és most a fejébe vette, hogy kell neki egy.
2015. júl. 9. 10:46
 10/14 anonim ***** válasza:
Mondjuk szerintem egyedül a kamerája jobb, de azt úgy se igazán szokta használni, azon kívül az M-mel többre menne, de hiába javaslom neki, egyszerűen hajthatatlan.
2015. júl. 9. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!