Megéri az Iphone 5s?
Figyelt kérdés
Nagyon érdeklődök az iphone 5s után, most S3 minim van. Nagyon tetszik, de félek, hogy furcsa lenne és nem szeretném ami elég nagy baj lenne ilyen árakkal. Mondanátok nekem jó-rossz dolgokat?2014. aug. 7. 20:55
21/28 anonim válasza:
A vitát félretéve: ha veszel, legalább 32 gigás modellt vegyél, bár magamból kiindulva az is messze kevés.
22/28 anonim válasza:
Hát ha te eldöntötted ,hogy ilyen telefont akarsz akkor vegyél...ezesetben azt nem értem miért írtad ki ezt a kérdést gyakorikérdésekre :)
23/28 A kérdező kommentje:
Még nem teljesen döntöttem el ezért írtam, mert elég bizonytalan voltam :)
2014. aug. 12. 19:38
24/28 anonim válasza:
Vedd meg nekem is ilyen van tökéletes. Az androidos szarok 1 Ft-t nem érnek akik azt mondják az Apple szar azért mondják mert nincs rá pénzük és akkor lehet fikázni .
25/28 anonim válasza:
#24 képzeld el, hogy olyan helyzetben vagyok, hogy megengedhetem magamnak egy iPhone vásárlását, de a Sony Z2-es modellje mellett döntöttem. Nálam a döntő szempont a kamera volt, ami ugyan tényleg baromi jó az iPhone-ban, de az Xperia mégis csak legyőzte. Nem szar az iPhone, egy kicsit sem, de ízlések és pofonok. Fogalmam sincs miért is írtam le ezt, hiszen akinek nem inge, ne vegye magára:D
26/28 anonim válasza:
"tényleg baromi jó az iPhone-ban, de az Xperia mégis csak legyőzte"
ezen felröhögtem
28/28 anonim válasza:
Hát nem tom nekem z2-m van és amikor megjelent kábé 30ezerrel drágább volt mint az apple :D de mint írtam apple telefonom is volt sőt 5s-em is azok közül :D de például macbook pro-t használok mivel az jobb mint a windows de android telefonban meg több lehetőséget láttam. Mindenesetre nem fogsz félrenyúlni. Gondolj azokra aik noka 3310 meg 3510 között vacilálnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!