Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Megéri az Iphone 5s?

Megéri az Iphone 5s?

Figyelt kérdés
Nagyon érdeklődök az iphone 5s után, most S3 minim van. Nagyon tetszik, de félek, hogy furcsa lenne és nem szeretném ami elég nagy baj lenne ilyen árakkal. Mondanátok nekem jó-rossz dolgokat?

2014. aug. 7. 20:55
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
#10. Úgy érzem te nyertél. Azt ha nem haragszol megkérdezhetem, hogy te hol vetted a tiéd? Mert én most tervezek venni!
2014. aug. 11. 12:59
 12/28 A kérdező kommentje:
Nem azért akarok Iphone-t mert egy beképzelt kis paraszt vagyok és olyan társaság része vagyok ahol ez elvárt. Jó lenne ha addig nem ítélkeznétek míg nem ismertek. Tehetek róla, hogy nekem a z1 túl nagy telefon?? Arról tehetek, hogy én pénzt kapok szülinapra meg ilyenekre? Meg van mondva mindenkinek, hogy nekem nem kell semmit, venni/adni mivel utálom a szülinapomat. Jó lenne ha nem szólnál be míg nem ismersz.
2014. aug. 11. 19:04
 13/28 anonim ***** válasza:
59%

mi az, hogy elvárt? nekem iphone 5s-em van, de szerintem elég gáz, ha olyan társaságban vagy ahol elvárt...

na de azért válaszolok a kérdésedre: megéri, ennél gyorsabb és stabilabb telefont nem találsz.

2014. aug. 11. 19:31
 14/28 A kérdező kommentje:
#13: Úgy kezdtem a mondatod, hogy nem azért akarok olyan telefont mert: beképzelt vagyok és NEM azért mert olyan társaságban vagyok ahol elvárt :) Ettől jobb társaságot nem lehet kívánni, semmi pia, buli, cigi, semmi :) Köszönöm a válaszoldat :)
2014. aug. 11. 21:37
 15/28 anonim ***** válasza:
80%
Szia kedves 11 a 10-es vagyok :) persze először az újmobilok oldalán akartam megvenni de utanna olvastam ezek a 'kiskerekvagyunk de nagykeráron adjuk' dolgoknak es ezek sajnos hasznaltak 99%ban es ismeretlen eredetuek sokszor kinai menuvel. Tehat a biztonsagra biztam magamat es a tmobileban vettem meg. :) z1compactom is volt es most z2 igen szuper telefon teljes mertekben vizallóak,gyönyörű kijelző és eegyszerűen hihetetlenül gyors. Mindegyik z. Van egy csomo hasznos alkalmazás mint pl akkumlatorral kapcsolatos beállításokból kismillió létezik. En pl beallitottam hogy mindig csak abba a dologba fektessen energiat amit epp hasznalok tehat a hatter alkalmazasokba ne. Igy pl egy parizs-pecs buszutat kibirt ugy hogy 7orat zenet hallgattam, 4filmet megneztem 1080p ben es meg neteztem is mellette. :) tenyleg barmi kerdesed van irj privat uzenetet es segítek :) ja és rendkívül masszív a cucc. A tűéles kijelzőt 3db gorillaglasse védi a hátulját pedig 2. Plusz ezeken gyárilag van egy hihetetlen erős fólia amit nagyon nehéz eltávolítani de ezt nemis kell. Semmi kopás nemlátszódik 2honap utan se pedig nem tarolom tokban ellenben az iphoneal amit az originalt dobozbol kiveve kopottan vettem ki. Na akkor neztem es mondtam magamban hogy na ez meg mi a sz.r....
2014. aug. 11. 22:45
 16/28 anonim ***** válasza:
41%
Jólvan peesze hitegesed magad. Akkor megmondanád hogy mi az amiért iphonet akarsz? És nem 4-et nem 4s-t es nem 3gs-t? Mondj egy olyan okot amiert kepes vagy feladni ezeket a dolgokat. Bluetooth,otthoni készülékekkel való vezeték nélküli komunikálás,vízállóság,szebb kijelző,erősebb processzor,bővíthető memória,letudod menteni mondjuk a ppt-s file-okat igy ha suliban eloadod nemkell pendriveot hurcibalni kulon hanem vagy wifin vagy bluetoothon kapcsolod a tanar gepehez. Vagy ha esetleg a projektor sony vagy smart projektor akkor az se. 22mpx kamera 1080ps videofelvételek vagy a z2-vel akár 4k-s quadhd felbontás. (4x több kép pont mint a sima 1080p) a csomagba kapsz egy aktív zajszűrős fülhallgatót. (30k az ára külön) walkman és sony officiel alkalmazás rengeteg extra ajándékkal havonta.. Akár. Dedikált kamera gomb. Mágneaes töltő hogy nekeljen mindig kis kapukat kinyitni vagy ne menjen tele porral amelyik telonak nincs. A jack csatlakozó belülről szigetelt igy azt mar kivulrol nem kell lefedni.
2014. aug. 11. 22:53
 17/28 anonim ***** válasza:
35%

"képek Bluetooth"

ki a tököm küldözget még képeket BT-n 2014-ben? 10 éve csináltam utoljára

2014. aug. 11. 22:58
 18/28 anonim ***** válasza:
73%
Például akinek nem olyan elb...szott élete van, hogy facebook messengerbe küldje át. Mert oda is azért kelentkezett be, hogy láthassa mások életét. Ez a mai világ talkshowja... A facebook instagrammal egyetemben. Amugy azert mert gyorsabb mint emailen kersztul, nem rontja le a minőséget, gyorsabb mint képfeltöltővel,tobbet kitudsz egyszerre jelölni és onnan már a telefonok maguk elintézik 10-15m-eres körzeten belül. Kielégített? Ha még valamibe beletudsz kötni írj.
2014. aug. 11. 23:02
 19/28 anonim ***** válasza:
82%
A Bluetooth egy "életérzés, mostanra csak nagyon kevesek engedhetik meg a maguknak, hogy Bluetoothon küldözgessenek bármit is" :D
2014. aug. 12. 06:53
 20/28 A kérdező kommentje:
#16: Most őszintén ha új telefont vennél te nem a legújabbat vennéd meg?? Samsungot akarnál venni akkor csak az új Stelefonokat nézegetnéd és nem a Samsung galaxy minit nem?? Erre annyi a válasz, hogy olyan telefont szeretnék ami még évekig kibírja ne haragudj, hogy én ezt a telefont néztem...Mi közöd van neked ahhoz, hogy én milyen telefonokat nézegetek de most őszintén?? Azért szeretnék Iphone-t mert konkrétan alsós korom óta ez volt az álom telefonom de semmi baj...Nem olyan vagyok aki 1 rohadt szót szól és a segge alá tesznek mindent.
2014. aug. 12. 12:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!