Valaki akinek iphoneja van kerlek segitsen!?
iPhone-on nincs hardveres vissza gomb, azt a fejlesztőnek kell megoldania. Alapesetben a bal felső sarokban van a vissza gomb, de általában ha "kikattintasz" a felugró menükből, akkor is bezáródnak. Az említett alkalmazást amúgy nem ismerem.
Emojit a beállítások/általános/billentyűzet menüben tudsz hozzáadni a billentyűzetekhez.
Képernyőképet a home gomb és a bekapcsológomb egyszerre történő megnyomásával tudsz csinálni.
Töltés nélkül használattól függ, mennyit bír. Ha csak alig nyúlok hozzá (és itthon vagyok), 3 napot is kibír, de általában 1.5-2 nap nálam a jellemző. Mondjuk én nem játszom, és netezni is viszonylag keveset szoktam (naponta 20-30 percet, munkába menet).
Számomra a legnagyobb hátránya az ára.
Akku százalék: beállítások/általános/használat, itt van egy kapcsoló
Felső sáv első oldalán van az időjárás szöveges leírása, második-harmadikon az összes/elmulasztott értesítések. Azt, hogy mi jelenjen meg itt a beállítások/értesítési központban tudod megváltoztatni.
Mi van odaírva kínaiul?
Ja és a többi:
Emoji: Beállítások -> általános -> billentyűzet -> billentyűzetek -> Új billentyűzet hozzáadása -> Emoji
Ha ezzel megvagy akkor üzenet gépelése közben a kis földbömb gombbal tudsz váltani a beállított billentyűzetek között.
Képernyőképet a power+home gomb egyidejű lenyomásával tudsz készíteni.
Koszi! Es ha nem toltom le akkor nincsenek alapbol rajta ilyen smilyek?
Hat ha lehuzom folulrol azta a menut akkor ilyen reszvenyeket ir ki nem tudom miaz es kinaiul pedig ha lehuzom ugyanazt akkor ott is kivan valami irva meg inkabb ilyen szamoknal ha bekkel irjam a szulinapi datumom meg az oranal
Nem kell letölteni. Benne van a telefonodban, csak be kell állítani.
Az, hogy valamit kínaiul ír ki, valamit pedig nem, több mint gyanús. Az ujjlenyomat-olvasó működik? AppStore működik és angolul van? A telefont a számítógépre telepített iTunes felismeri?
Egyébként pedig ahogy mondták, a felülről lehúzható "értesítési központot" a Beállítások -> Értesítési központ menüpontban tudod testre szabni. Kikapcsolod ami nem kell és kész vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!