Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi az az okoskarkötő?

Mi az az okoskarkötő?

Figyelt kérdés
Folyton látom a reklámokban, de a neten sem találtam meg egyértelműen, hogy mi ez.

2014. aug. 6. 18:25
 1/5 anonim ***** válasza:
olyan, mint az okosóra
2014. aug. 6. 18:42
 2/5 anonim ***** válasza:

Hagy keressek rá neked:

[link]

Sajnos helyetted nem tudom elolvasni.

2014. aug. 6. 18:58
 3/5 A kérdező kommentje:
Annyira bírom a fajtádat kedves második... mit nem értessz azon hogy "nem egyértelmű" számomra? Gondoltam talán egy illető akinek van felvilágosít hogy egész pontosan milyen. De egyébként is ha nem akarsz válaszolni miért kell ez? Perverz örömmel tölt el? Akkor egészségedre...
2014. aug. 7. 15:07
 4/5 anonim ***** válasza:

"mit nem értessz azon hogy "nem egyértelmű" számomra?"

Ha a válaszomban ugyanazt leírom amit belikeltem, akkor egyértelmű lesz?

2014. aug. 10. 13:22
 5/5 anonim ***** válasza:

Okoskarkötő:

Összafoglaló neve azoknak a karkötőknek, amelyek nem csupán esztétikai élményt nyújtanak a viselőjének, hanem valamilyen szolgáltatást. Pulzusmérés, lépésszámlálás, kalória, megtett táv, idő, email, chat, rádió, telefon, médialejátszás, időjárás, egyéb infók pl a gyerkőcödről akin ugyancsak okoskarkötő van.

2014. aug. 10. 13:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!