Melyik éri meg jobban, Samsung Galaxy Young, Nokia Lumia 520, Nokia Lumia 625? Én szívem szerint a Nokia Lumia 625öt venném.
Figyelt kérdés
2014. aug. 6. 09:05
1/10 anonim válasza:
Ezek közül egyértelműen 625.
Nem is tudom hogy a Young hogy jöhet egy lapon a 625-tel. :)
2/10 A kérdező kommentje:
Köszi :D
2014. aug. 6. 09:30
3/10 Razor98 válasza:
nekem Youngom van es tokeletesen mukodik elotte pedig 625-on volt es egy kalap szart sem ert :(
4/10 anonim válasza:
Pedig a 625 agyonüti a hulladék young-ot.
6/10 anonim válasza:
Razor98: Ember orvos látott már? Egyértelműen a lumia 625 jobb, más kategória a 2 :)
8/10 cernageza válasza:
Ha ő megszokta a droidot, hiába kap ez 15ször erősebb vasat vindózzal, nem lesz jó neki... Ettől persze még jobb a lumia.
9/10 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy ez a három egy árban van. A két Nokia közül mind a kettő jó telefon. Persze azoknak se ugyanaz az ára. De természetesen a 625 a legjobb ha ezeket nézem :)
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ, 625 lesz :)
2014. aug. 8. 12:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!