LG G3 nagyon belassul?
Rosszabb nem nagyon lesz, de csúcskategóriás telefonon szerintem elfogadhatatlan az a kevés belassulás is, mint G3-on.
LG G3-ból a Snapdragon 805-ös változatot érdemes csak megvenni, a 801-nek kicsit sok a pixel.
A 805-ös változat később fog jönni? Vagy lemaradtam valamiről?
A T-nél ráadásul azt mondták h csak 16/2 GB-os verziójuk van. Szerintem inkább legyen benne 3 GB RAM a QHD miatt.
"A 805-ös változat később fog jönni?"
Koreában már kapható egy jó ideje, de egyébként igen, oda is kicsit később érkezet, mint a sima változat.
"Szerintem inkább legyen benne 3 GB RAM a QHD miatt."
3 GB RAM van benne, de nem mintha a QHD egy kicsit is befolyásolná a RAM-ot, köze sincs a felbontásnak az egészhez.
"De szerintem a ráncfelvarrot verzió már jó lesz."
Olvastam már róla teszteket, a 805-ös változat már tényleg jól sikerült. Ami a 801-es változatban szar volt, azt már itt sikerült kijavítani, és így ténylegesen az egyik legjobb készülékről beszélhetünk.
"Bár az LG azt nyilatkozta hogy a 2gb RAM-os eredeti G3-ra optimalizálták a rendszert, ami kicsit sántít a tények alapján."
Nem a RAM a kevés a 801-es verzióban sem, hanem maga a SoC a gyenge, egyszerűen kevés a Snapdragon 801 egy ekkora felbontáshoz.
köszönöm az infókat
Ez mégegy dolog, amire majd oda kell figyelni vásárláskor.
(#3)
LG G3-am van, és nem akkora probléma a "belassulás", mint ahogy azt a tesztelők lefestik. Épp hogy észrevehető, tényleg egy pillanatyni lassúságról van szó. Játék közben nem tapasztaltam lassulást, a NFS: Most Wanted akadás nélkül megy. A funkcionalitásából nem veszít a telefon, gyorsan meglehet szokni, és egyeltalán nem zavaró.
Tudom, késő válasz, de gondoltam valakinek még hasznos lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!