Mitől különbözik az Iphone 5c a többitől? Melyiket ajánlanátok Lg g3 vs. Iphone 5c? és Miért?
Figyelt kérdés
2014. aug. 4. 04:42
1/6 anonim válasza:
Nekem iPhone 5 c van ,és nagyon meg vagyok vele elégedve .! Az sem jelent hátrányt ,hogy polikarbonát hátlappal rendelkezik ,nagyon jó készülék ,masszív ,egyszerűen jó kézbe venni és véleményem szerint szép is !!! [link]
2/6 anonim válasza:
Volt androidos telefonom is ,de most iPhone-om van . Korábban ,amíg csak androidos készülékeim voltak ,én sem tudtam /értettem mit esznek az emberek az iOs -en . Már tudom :D ... Én az iPhone-t választanám .
3/6 anonim válasza:
iPhone jobb. LG-nek nagyon nagy szó ez a quadhd felbontású kijelző, de ha összehasonlítod egy fullhd-s, hasonló méretű telóval, úgyse látsz semmi különbséget, hiszen teljesen mind1, hogy ~400 ppi-s vagy 534...meg a legviccesebb a g3-ban, hogy az lg-nek nem sikerült olyan hardvert alárakni, ami elbírja a kijelzőt, és gyakran akadozik :D
4/6 A kérdező kommentje:
Szóval akkor Iphone és Iphone-ok közül melyik lenne a jobb? 5,5s,5c?
2014. aug. 4. 10:53
5/6 anonim válasza:
igazából az 5 van a legjobb árban. 5C az ugyanazt tudja, az 5S meg szintén, csak erősebb, de még mindig annyira drága, hogy ez csak csökkenni fog. az 5 az elég tartósan be fog állni 90-110ezer közé.
6/6 anonim válasza:
Én az 5c-t teljesen kizárnám, ha egy "olcsóbb", de jó telefont akarsz, akkor 5, ha pedig hajlandó vagy kicsit többet költeni, akkor 5s. Ez utóbbi egy kicsit elegánsabb megjelenésű. Az LG-ről ne is beszéljünk...Szerintem össze se lehet hasonlítani egy Apple-el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!