Milyen telefont ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Telefont szeretnék vásárolni de látatlanban nem igazán bízok a készülékekben, az lenne a fő szempont hogy legyen benne navigáció tudjak vele netezni szép fényképeket tudjak vele készíteni és ha esetleg egy filmet szeretnék megnézni rajta az se okozzon problémát max 30000ft ot tudnék rá szánni. Várom a tippeket2014. aug. 2. 19:04
1/10 FIVESTAR válasza:
30.000ért a kamerát nem veszed meg bele, ha olyan nagyon szép képeket akarsz készíteni..
2/10 anonim válasza:
30-ért normális kamerával felszerelt telefont.
3/10 anonim válasza:
ha nem zavar a symbian rengeteg hiányossága, akkor ott van a nokia n8...bár azzal a filmezés már egy nehezebb dolog, de navigálni meg jó képeket csinálni azzal kell ebben a kategóriában. 25-30ért lehet találni használtan. mást tényleg nem fogsz ennyiért találni, ami ezekkel a paraméterekkel egyezik.
4/10 anonim válasza:
Ez így van, de az a telefon nagyon régi és kicsi.
5/10 anonim válasza:
Lumia 520.
A szép fényképeken kívül az összes kritériumnak megfelel.
6/10 anonim válasza:
Ahogy a Samsung Galaxy S Adcance is.
7/10 anonim válasza:
30 ezerért a jelzett óhajok csak óhajok maradnak...
konkrétan ennyiért ilyen teló még használtban sincs...
nagyon jó navigáció, jó képek kattintása, videónézés..
ugye ehhez minimum 5" tanácsos, min 8Mpx, négy mag sem árt, 2G rammal..
presze csak tippeltem, nemsokára lesz valaki, aki tud olcsón-jót...
9/10 anonim válasza:
Én ajánlom a Sony Xperia m-t,már 30000 Ft-ért lehet kapni. Én szoktam rajta filmet nézni, a mikro USB pendrivet is befogadására,Stb... A GPS nem olyan jó benne,se a kamera.
10/10 anonim válasza:
*a mikro USB pendrivet is befogadja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!