Új telefont akarok venni, de mi van a hűségnyilatkozattal?
Figyelt kérdés
Szóval átment a telefonomon a busz.. És csak áprilisba jár le az 1 éves hűségnyilatkozat.. Ráadásul benne vagyunk egy ilyen családi csomagba, hogy 3 telefont vettünk és egybe kell fizetni a számlát... De mivel én szarrá törtem a telefont nekem kell 1 új. És akkor most nem tudok addig új telót venni? Vagy ez hogy van? És ha vehetek telefont, akkor maradhatok ugyan abba az előfizetési izébe, mint amibe eddig voltam??2010. jan. 11. 14:04
1/9 anonim válasza:
A hűségnyilatkozat nem azt jelenti, hogy nem vehetsz új telefont, csak azt, hogy a szerződést nem bonthatod fel addig, amíg tart a hűségidő. Vehetsz újat, csak a szerződés megmarad. Ha a sim kártyád is sérült, kérhetsz újat, ugyan azzal a számmal, ugyan az marad az előfizetés, legfeljebb a kártyáért kell fizetni. Meg persze az új telóért.
2/9 A kérdező kommentje:
De ha a szerződés marad, akkor 1 új szerződést is kell kötni, magyarul 2 számlát kell fizetni, nem?
Bocs, de én ehhez egyáltalán nem értek.
2010. jan. 11. 14:29
3/9 anonim válasza:
Vehetsz telefont hűségszerződés és új előfizetés nélkül is, csak úgy kicsit drágább.
4/9 anonim válasza:
Ez úgy van, hogy pl. van egy előfizetésed, amivel együtt vettél egy telefonkészüléket. Majd megtetszik egy másik készülék, azt nyugodtan megveheted, csak belerakod a régi sim-kártyát. Mert az előfizetésed a sim-kártyára vonatkozik, nem pedig a telefonkészülékre. A készüléket magát annyiszor cserélgetheted ahányszor akarod, a lényeg benne a sim-kártya. Az takarja az előfizetésedet. Tehát bemehetsz a boltba, és vehetsz egy telefonkészüléket sim-kártya nélkül. Ha a sim kártyád is megsemmisült a telefonnal együtt, akkor megmondod, hogy mi történt, akkor ott a boltban fognak neked adni egy új sim kártyát, amit beleraksz az újonnan vásárolt telefonkészülékedbe, de ugyan az lesz a telefonszámod. Ezért az új sim-kártyáért (aminél persze marad a régi számot) kb. 5000 forintot fognak fölszámolni, plusz a telefonkészüléked ára.
5/9 anonim válasza:
A hűségnyilatkozattal töröld ki :D
6/9 anonim válasza:
nem csak előfizetésre lehet ám tellát venni képzeld...
argep.hu
7/9 anonim válasza:
ma 14:44
kur*vára nem drágább, hanem sokkal olcsóbb ugy számolj! 24 hónapig fizeted a horribilis havidíjat, számold ki 2-3. többe joön ki mint amúgy...
8/9 A kérdező kommentje:
a sim kártya az egyetlen ami életben maradt az egész telefonban..
Magyarul, beviszem a kártyámat, megveszem a telefont és minden marad a régibe..
Tudom, hogy létezik nem előfizetéses telefon is, csak, hogy nekem az sokkal kényelmesebb és nem kell egy telefonért kifizetnem egybe 50.000 Forintot hanem elég csak 10.000et és utána ugyan úgy levonják..
2010. jan. 11. 15:55
9/9 A kérdező kommentje:
Ma bementem 1 üzletbe és megkérdeztem. De mint kiderült, csak VitaMax-os vagy kártyafüggetlen mobilt vehetek. Ami gáz. Vagy még 1 éven keresztül fizethetek 2 számlát...
2010. jan. 12. 21:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!