Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sony Ericsson Satio™...

Sony Ericsson Satio™ vélemények?

Figyelt kérdés

Szeretnék egy ilyen telefont vásárolni, de nem tudom megérie az árát, ezért szeretném a véleményeteket kérni.

Aki esetleg nagyon ellenzi az indokolja már meg, hogy miért és, hogy mit ajánlana helyette.

Előre is köszi a válaszokat.

2010. jan. 11. 13:38
 1/8 anonim válasza:
tök királyak .
2010. jan. 11. 13:40
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
azt mondtad telefont akarsz erre beírsz egy kínai fost..ha telefon kel ne sonyericcsont vegyél hanem telefont
2010. jan. 11. 14:28
 3/8 anonim ***** válasza:
Kínai fos?? Miről beszélsz ember! A Sonyericsson Malayziában,Brazíliában,Mexikóban,Indiában,Japánban és kínában is gyártat telefonokat.Azonos minőségben.Nem úgy mint pl a Nokia. Itt egy jó és hiteles teszt: [link]
2010. jan. 11. 21:35
 4/8 A kérdező kommentje:

Viszont én is találtam egy ilyen cikket a HWSW-n ami viszont elégé ellenzi.Most már tényleg nem tudom kinek vagy minek higgyek, mert azért mégis csak 160ezer Ft körül mozog.

Találtam egy számomra tetszetős Samsungot i900 Omnia csak ezzel viszont az a baj hogy már kezd ki menni ugye már megjött az Omnia II. HD és nem tusom érdemese megvenni.

Minden esetre köszönöm az eddigi válaszokat!

2010. jan. 11. 22:35
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha az i900-at nézted még, akkor javaslom az Omnia II.-t mivel azon is Windows mobile van, de ha nem számít, hogy windows-os, akkor jó a HD is. (Nekem HD-m van és mwg vagyok vele elégedve). A Satio viszont közel áll a HD-hoz operációs rendszert nézve, csak a Satio valóban magas árral van piacon, míg a HD olcsóbb kicsivel és jobb is. Remélem tudtam segíteni.
2010. jan. 15. 17:05
 6/8 anonim ***** válasza:
vedd meg az e havi, vagy a múlt havi Telecom magazint, a címlapján van a Satio. én már 3 éve minden hónapban veszem ezt a magazint, és NAGYON DÍCSÉRTÉK A SATIOT!!!!! SZERINTEM NAGYON MEGÉRI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2010. jan. 17. 16:17
 7/8 anonim ***** válasza:
A Sony Ericsson az egyik legnagyobb telefon gyarto ceg,sok siker telefonnal pl:k800,c905 velemenyem szerint a Satio is az lesz. Nagyon szuper telefon a satio de a samsung se gyenge.Ha markak kozul kene valasszak akkor az LG,Samsung vagy Sony Ericsson lenne.
2010. jan. 27. 16:58
 8/8 anonim ***** válasza:
én semmi képp nem venném meg a satiot...nehezen ragál,lassú,hatalmas,hamar lemerül és külsőleg sem l nagy cucc.Inkább Omnia II.
2010. márc. 19. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!