Sony Ericsson Spiro W100i vélemények?
Nemcsak ez az Ericsson sofverhibás!!!
A szerviz Mammutba, még a 3 napos csere helyett, a telcsit is elopta. Se pénz, se telefon. Az Ericsson M.O.meg lerázz.
Ennyit az Ericssonokról
Lenyúlos társaság, óvatosan velük.
Mindenki lenyúlós nem???
"Mindenki lenyúlós nem???"
Nem azt írtam! Biztos láma vagyok, mert nagyon sokszor egyértelműen gusztustalanul lenyúltak. A tapasztalatom. Nincs gyakorlati fogyasztóvédelem. A Fogyasztóvédelem is elhajtott, a kitalációjukkal: nyálazzak sokezerért okmánybélyeget a panaszomra!Itt is úgy jártam, se gép ,se pénz. A Kress lenyúlta a profi legdrágább akkus fúrógépem, és a külön, hozzávett komputeres töltöm. A német anyának is irtam, de visszaküldött a Gubacsi útra a vevőszolgálatukhoz. Probáltam a Német-Magyar Kereskedelmi, és ipar kamarát is.
Más német cégtermékekkel is jártam hasonlóan, de ott a dealer volt a simmlis.2db Jamara X Peak 3 Plustról ( Komputeres akkutöltő) lenyúlta a tartozékokat, és a szóbeli megegyezést magasról le@ . Buktam 48000Ft-ot. A Szan BT volt a tettes Csepelen
Nincs valahol oldal ahol a simmlis cégeket meglehet találni ? Légyszi a linkcimet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!