Petyka111 kérdése:
Samsung galaxy s5 klón, a képernyő, randomba érintést érzékel, mitöl lehet?
Figyelt kérdés
sajnos vettem egy ilyen sz@rt, már nagyon megbántam, gari nincs, néha csak magátol belép a programokba, telefonál stb. ez software, vagy hardware hiba? köszi.2014. júl. 31. 07:49
1/9 b95 válasza:
az érintőpanelnak érintkezési hibája van.
nem sok mindent lehet vele tenni.
2/9 A kérdező kommentje:
ha elkezdi, csak akkor hagyja abba, ha ujraindítom, és van hogy napokig nem csinálja utánna. van amikor éjel kezdi, amikor hozzá se nyulok. beállítottam hogy mutassa az hogy hol érinrem meg, ha rájön az ötperc, össze-vissza cikáznak a pöttyök rajta, de van hogy csak 1 helyen folyamatos érintést érzékel.
2014. júl. 31. 08:06
3/9 anonim válasza:
Valakire talán rá tudod sózni úgy 3k körül. Mit vártál,hogy majd mindenki gazdagnak fog hinni, 1 játéktelefonnal a kezedben? Már a betekintési szögnél,megbukik az egész.
4/9 A kérdező kommentje:
Nem hittem azt hogy ettöl gazdagnak fognak nézni, és nem is ez vol a célom a vásárlással, ugy gondoltam telefonálni, netezni jó lesz. BÁR NEM IS EZ VOLT A KÉRDÉS!!! Másra meg nem fogom rásózni, mivel nem jól müködik.
2014. júl. 31. 08:28
5/9 anonim válasza:
Telefonálni,netezni pl:. egy samu core plus is elég! Nem kell mentegetőzni, értem én mi van
6/9 A kérdező kommentje:
Akkor oszd már meg velem is, mert én nem értem.
2014. júl. 31. 08:54
7/9 Koplárovics Béci válasza:
Ha szerencséd van, akkor csak az érintőpanel csatlakozása hibás, koszos. Ez persze minőségi kérdés, de ez most nem annyira lényeges. ha szét tudod szedni, akkor érdemes lehet megtisztítani. Az kb kizárt, hogy kapsz hozzá új érintőpanelt, szóval ez a telefon kuka, jöhet a következő hasonló minőségű klón...
8/9 anonim válasza:
Ha nincs rá sok pénzed nyugodtan rendelj Kínából, de könyörgöm ne hulladék klónt. Már a már nem is kevés minőségi kínai márka van de ne ilyen hulladékokat vegyünk má!!!!!
Nekem is Kínából van és én jól megvagyok vele
9/9 anonim válasza:
Meg van még esetleg a készüléked? A sim tartója ment el az enyémnek. Alkatrésznek jó lenne!
Zoli
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!