Segítséget kérnék iPhone 5 klón LCD képernyő hibában. Valaki?
Amint a cím is említi, egy elég komoly iphone 5 klónról van szó. Fém ház, dual proci, 1gb ram, 4.2.1 andoroid, és még megannyi dolog. A telefon képernyője azért rossz, mert szállításkor a rakodó srácok elég széles vállúnak érezték magukat és szétverték a csomagomat.
A lényeg: Az üveg nem sérült, csak az LCD benne. A telefont szétkaptam, és belül kialakításilag nagyjából megegyezik az eredetivel, csak ebben a kamera be van építve, és a proximity szenzor csatlakozója a bal felső sarokban van, de a kijelzőnek a csatlakozója jobb oldalt, csak sajnos kicsit lejjebb mint kéne neki.
Néztem eredeti iphone 5 kijelzőt, 40-50ezer forint, de ebayen találtam 15-20ezerért elég korrekt után gyártottat.
1. Szerintetek megérné ez az után gyártott(megbízható eladótól)?
2. Esetleg tudnátok-e kb. 20ért ilyen utángyártottat Magyarországon? Vagy bárhol olyat ami 100% hogy jó lenne?
3. Szerintetek passzol a kijelző csatlakozója az igazi iphone 5-ével?
4. Illetve megoldható lenne-e ha pár milivel, hogy max. 1 centivel rövidebb a kijelző csatlakozója? Valahogy meghosszabbítani, vagy nem is tudom. (a proximityé elhanyagolható, meg annak ahogy néztem nem is olyan a csatlakozó felülete)
A válaszokat előre is köszönöm.
Képek:
"szállításkor a rakodó srácok elég széles vállúnak érezték magukat és szétverték a csomagomat. "
kamu. azért szar a kijelzője mert ilyen fos klónt vettél
"3. Szerintetek passzol a kijelző csatlakozója az igazi iphone 5-ével?"
Hogy te mekkora pancser lehetsz :) Vegyél egy Nokia 3310-et.
1. Nem kamu, erről az oldalról már nem egyszer rendeltem, és eddig mindig jó volt a készülék. A dobozt, meg a belsejét nem fényképeztem le, de látszik hogy konkrétan a doboz behajolta, és a benne lévő műanyag tartóelemek meg beszakadtak, ezt a nyomást az üveg kibírta de az LCD már kévésbé.
És amúgy minek kell offolni, ha nem kértem?
2. Édesanyád a pancser amiért nem a gyomrában kötöttél ki, illetve te is miért offolsz drága barátom, ha nem kértem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!