Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi a véleményetek ezekről a...

Mi a véleményetek ezekről a telefonokról?

Figyelt kérdés

Tervezek venni új telefont, csak az a kérdés, hogy milyet. Jelenleg Galaxy S3-mam van, ami már elég gagyi. Reset után is laggol, lassan jönnek be a programok.

Amit kinéztem:

HTC One M8: mit gondoltok a kamerájáról? Mivel csak 5MP. Az előlapi hangszórói nagyon megtetszettek, és a fém kivitel.

Galaxy S5: azonos gyorsaság az m8-cal. Jobb kamera, de gagyi hangszóró, és összeszerelés. Plusz pont a cserélhető akkunak.

iPhone 5S: Sorolható ebbe a kategóriába? Eléggé kicsi a kijelzője, de az oprendszerről jókat hallok, és elvileg a kamerája is nagyon jó.

2014. júl. 30. 14:20
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Ez a Xiaomi elég ígéretes, és nincs tele a Samsung sok szemetével. Konkrétan az S3-mamra nem tudok feltelepíteni semmit, mert a gyári alkalmazások elfoglalják a RAMot.

Év végéig várok, aztán vagy HTC, vagy Xiaomi Mi4, mert ahogy láttam, a HTC kamerája még a mostani kamerám színvonalát sem hozza, és sokat szoktam fényképezni.

2014. aug. 1. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!