Mi a véleményetek ezekről a telefonokról?
Tervezek venni új telefont, csak az a kérdés, hogy milyet. Jelenleg Galaxy S3-mam van, ami már elég gagyi. Reset után is laggol, lassan jönnek be a programok.
Amit kinéztem:
HTC One M8: mit gondoltok a kamerájáról? Mivel csak 5MP. Az előlapi hangszórói nagyon megtetszettek, és a fém kivitel.
Galaxy S5: azonos gyorsaság az m8-cal. Jobb kamera, de gagyi hangszóró, és összeszerelés. Plusz pont a cserélhető akkunak.
iPhone 5S: Sorolható ebbe a kategóriába? Eléggé kicsi a kijelzője, de az oprendszerről jókat hallok, és elvileg a kamerája is nagyon jó.
HTC: Jó szoftver, gyengébb kamera (nem csak a felbontás miatt), minőségi burkolat, kegyetlenül jó hangzás. (Én ezt venném a három közül, de ez csak az én véleményem.)
Samsung: Inkább ne.
i5s: Mindenek előtt próbálj ki egy Apple telefont, mivel a rendszere igencsak zárt, egyéb Apple cuccokkal használható csak jól. Viszont minőségi burkolata van, jó kamerája, mindenképp tudod 1 kézzel használni. Cserébe baromi drága itthoni szemmel.
Amit még javasolnék neked, az a Xiaomi Mi4. Még nem kapható, és előre láthatóan csak ősszel lesz itthon is használható variánsa, de cserébe olyasmit kapsz, ami bőven kárpótol. Merem azt mondani, hogy a legjobb Androidos telefonok egyike.
#5 Akkor egy véleményen vagyunk :D
Ez a Xiaomi meg számomra ismeretlen még, de ahogy utánanéztem, hardverben brutális, a szoftveres támogatás viszont más kérdés, nem tudok róla semmit.
Az iPhone-nal az a bajom, hogy csak almával kompatibilis, egy androidos ismerősnek már nem tudnék fájlt küldeni.
A Samsungot látom nem ajánljátok, azt megkérdezhetem, hogy miért?
A Xiaomi egy megbízható minőségi márka. Az Mi4 sokkal jobb és megbízhatóbb mint a Galakaksi s5
De az Mi3 is telefon lesz még pár év múlva is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!