Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Jack csatlakozó probléma? (lent)

Jack csatlakozó probléma? (lent)

Figyelt kérdés
Ha telefonomon hallgatok zenét, fülesen keresztül néha külső hangszóróra vált át rövid ideig (alig egy mp.), mintha kihúznám és rögtön vissza, de a csatlakozóhoz hozzá se érek. 2 napja csinálja ezt és roppant idegesítő. (Sony Xperia E)

2014. júl. 30. 12:53
 1/4 anonim ***** válasza:
Nyugi, tipikus Sony betegség, az SL-em is szenvedett ilyenben, és anno a Tipo is problémás volt. Ha garanciális a készülék, vidd vissza javíttatni, ha nem, akkor javaslom vegyél pár darab jack csatit, és cseréld/cseréltesd.
2014. júl. 30. 14:02
 2/4 A kérdező kommentje:
garanciás még, akkor megcsinálják?
2014. júl. 30. 22:25
 3/4 Clairvoyant ***** válasza:

Beküldheted szervízbe, ha nincs agyonvágva a telefon. A c15 jack aljazta ugyanis hajlamos a legkisebb ütésre is felszakadni, és az egy többször elejtett, ütött kopott telefon esetén a sonynál automatikus a garanciális javítás elutasítását vonja maga után. Ha vigyáztál a telóra, akkor semmi gond... ha egy évesnél esetleg régebbi, akkor nyugodtan írd rá, hogy dadog a touch, kaphatsz egy zsír újat ha a szervizes kollega kicsit is lelkiismeretes.

Esetleg előtte még próbáld meg a jacket óvatosan tisztítani fültisztító pálcikával... csodákra képes.

2014. júl. 30. 22:41
 4/4 A kérdező kommentje:
szeptember 7-én lesz egy éves, nem volt most semmilyen sérülés, mert nyár van és nem is használom, csak le van téve az asztalomra és napokig ott volt most, csak 1 hete kaptam új fülhallgatót, és azt próbálgattam. Elején jó is volt csak most 2 napja csinálja ezt.
2014. júl. 31. 00:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!