Jack csatlakozó probléma? (lent)
Figyelt kérdés
Ha telefonomon hallgatok zenét, fülesen keresztül néha külső hangszóróra vált át rövid ideig (alig egy mp.), mintha kihúznám és rögtön vissza, de a csatlakozóhoz hozzá se érek. 2 napja csinálja ezt és roppant idegesítő. (Sony Xperia E)2014. júl. 30. 12:53
1/4 anonim válasza:
Nyugi, tipikus Sony betegség, az SL-em is szenvedett ilyenben, és anno a Tipo is problémás volt. Ha garanciális a készülék, vidd vissza javíttatni, ha nem, akkor javaslom vegyél pár darab jack csatit, és cseréld/cseréltesd.
2/4 A kérdező kommentje:
garanciás még, akkor megcsinálják?
2014. júl. 30. 22:25
3/4 Clairvoyant válasza:
Beküldheted szervízbe, ha nincs agyonvágva a telefon. A c15 jack aljazta ugyanis hajlamos a legkisebb ütésre is felszakadni, és az egy többször elejtett, ütött kopott telefon esetén a sonynál automatikus a garanciális javítás elutasítását vonja maga után. Ha vigyáztál a telóra, akkor semmi gond... ha egy évesnél esetleg régebbi, akkor nyugodtan írd rá, hogy dadog a touch, kaphatsz egy zsír újat ha a szervizes kollega kicsit is lelkiismeretes.
Esetleg előtte még próbáld meg a jacket óvatosan tisztítani fültisztító pálcikával... csodákra képes.
4/4 A kérdező kommentje:
szeptember 7-én lesz egy éves, nem volt most semmilyen sérülés, mert nyár van és nem is használom, csak le van téve az asztalomra és napokig ott volt most, csak 1 hete kaptam új fülhallgatót, és azt próbálgattam. Elején jó is volt csak most 2 napja csinálja ezt.
2014. júl. 31. 00:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!