Android vagy iOS?
Android - SAMSUNG.
Ár-érték arányban a legjobb.
Sok ezer ilyen kérdés volt már, a válasz még mindig az, hogy felhasználó-függő.
Van olyan ismerősöm, aki nem tudja elviselni, hogyha nem tudja teljesen testreszabni a telefonját, ezért Androidot vesz.
Nekem is Androidosom volt régen, aztán váltottam 5s-re, sose fogok visszaváltani. Nekem jobban tetszik az iOS. Nem akad, minden tökéletesen fut. Az Android nincs olyan jól optimalizálva, ezért van az, hogy erősebb hardverrel sem gyorsabb, mint az iPhone (inkább lassabb).
A kérdező véleményre volt kíváncsi. Szerintem az iOS jobb. Ha valaki ezzel nem ért egyet, azt természetesen tiszteletben tartom.
Az Android jó, csak nagy a "gépigénye".
A Galaxy S3 készülékemen az az 1GB RAM édeskevés, semmire nem elég, laggol a telefon, lassan jönnek be a programok(lassan 2 éves, azóta resetelve is volt).
Viszont egy HTC One, vagy Galaxy S5 már más, azoknál nagyon jó. Bár, lehet, hogy 2 év múlva azok is ilyen lassúak lesznek, mert tartom valószínűnek, hogy az Android így van beprogramozva, hogy a felhasználók cseréljék a telefonjukat.
Az iOS-t nem próbáltam. Szerintem kicsit túlárazott, és nekem egy iPhone kijelzője elég kicsi lenne. Nekem nem ilyenek az igényeim, ettől függetlenül jó telefonnak tartom. (Csak ne azok a plazacicák rohangálnának vele...)
Nekem mindig is iPhone-om volt.
Szerintem az ios sokkal átláthatóbb mint az andoid.
Miért. pontoztátok le az 1-es és 3-as választ?
Ennek függvégényében csak azt lehet mondani, felhasználófüggő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!