Független főzött romot tudtok mondani?
Figyelt kérdés
most meg nem mondom honnan, de találtam egy oldalt ahol rengeteg főzött rom volt telefon típusnak megfelelően kilistázva. ám angol volt a leírás ezzel sem volt gond, leszedtem 1et, no kamera no wifi. 2ikat no kamera... 3.at nem vette be a sim kártyám, 4et az se, akárhogy is néztem. pinkódot elfogadta és ennyi. Megnéztem menüben... "szolgáltató vodafone" -.-" kerestem még 1-2t de nem találtam. semelyik se vette a kártyám.
ráadásul volt amelyik el se indult. kiírta a Samsung logót újra meg újra. vagy eljutottunk odáig h GALAXY Y és itt vagy újraindulgatott vagy lefagyott.
VALAMI JÓ ROM AMI VESZI A SIM KÁRTYÁM??? (telenoros v független kéne)
2014. júl. 27. 19:36
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!